21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@vasathane monopolun var diye biliyorum mikro+makro tek kitap şeklinde
-
arkadaşlar yetki,yargıç,tebliğ ve özgün 'ün idari hakimlik kitaplarından son baskısını sipariş eden ve teslim alan oldu mu ? ben bunlardan birini almayı düşünüyorum açıkçası ama ilandan sonra hemen hazırlayıp da acele ile piyasaya mı sürdüler onu bilemedim.
-
@marxistkeynesyen esasında analiz iktisat var bende bu dediğiniz de analiz başlığı taşıyor. acaba bendekinden mi gitsem diye tereddüt ettim. elden bir karşılaştırırırım artık . çok teşekkürler.
-
Arkadaşlar Medeni ve borçlar hukukuna sadece kanundan çalışsam sizce yeterli olur mu
-
Arkadaşlar sizce hangisi alınmalıdır? Aralarında baya fiyat farkı var:
-
KONSENSUS ADLİ-İDARİ HÂKİMLİK Hukuk Soru Bankası Nisan 2020 -->350 tl
-
MÜESSİR Adli-İdari Hakimlik Çıkmış Soru Bankası ve Çözümleri Temsil Kitap Yayınları Eylül 2019 -->228 tl
-
-
@tuna-k muessirin yeni basımı çıkacak şu aralar
-
@marxistkeynesyen teşekkür ederim. bu kitabın içeriği hoşuma gidiyordu ama basım eski old için alasım yoktu
-
@vuralkara olmayabilir hocam olay sorularında zorlanirsiniz muhtemelen
-
@tuna-k hocam konsensus KPSS suan 210 lira birtek medeni usul ve vergi yok ... vergi için matrah soru bankası ile desteklerseniz yeterli olur bence ...
-
@tuna-k müessir nasıl hocam?Geçen sınavda onu kullanmamıştim.Bu sefer denemeyi düşünüyorum
-
Mehmet Kodakoglu mayıs 2020 medeni usul hukuku konu kitabı güncellemeleri
https://s4.dosya.tc/server11/5c6hwj/Medeni_Usul_Hukuku_Kodakoglu_Guncelleme__1_.pdf.html
-
Merhaba. Borçlar hukuku için Serkan Karaoğlunun notu ve mevzuat okuması sınav için yeterli olur mu Yoksa başka bir kaynağa bakmak gerekli midir ?
-
İyi çalışmalar arkadaşlar. Temiz çalışmış özellikle vergi idare iyuk yerleri tertemiz olan
2018 hakimlik Kampı konu anlatimi
2018 monopol konu anlatımı
2018 konsensus çıkmış sorular
2019 müessir çıkmış sorular
Son viraj kamu hukuku konu anlatimi
Şematik medeni hukuk
Özal duran hocanın anayasa dersi şematik notları
Monopol dershanesinin kursuna gitmiştim derslerden temize çekilmiş anlaşılır spirallenmis not
Fetihname konu +soru+ deneme
A4 boyutunda spirallenmiş kanunlar
Uygun fiyata satmak istiyorum. İlgilenenler msj atabilir. Setlerin içinden istediğinizide alabilirsiniz. -
@zenginmemur ben kullanmadım ama incelediğim kadarıyla faydalı bir kitaba benziyor.
-
ahmet nohtcunun altın serisinin yeni başımı çıkacak mı arkadaşlar? piyasada olan son basım galiba şubat 20 olan , yeni bir basım gelecek mi
-
Arkadaşlar aranızda hem kaymakamlık hem de hakimliğe hazırlanan var mı???
-
@kendinehakime Ben hazırlanıyorum. Ama kaymakamlık sınavının önce olma ihtimali beni biraz düşündürüyor.
-
@tahir_soylu, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@kendinehakime Ben hazırlanıyorum. Ama kaymakamlık sınavının önce olma ihtimali beni biraz düşündürüyor.
Ben korktum. Zaten yoğun bir kurumdayım.ders calısma vaktım cok kısıtlı. Ben de kaymakamlıgı tercih ettım ekimde sınav olacak dedıklerı ıcın. Ekimden sonra hakimlik için soru cozumu ıle tekrar girecegım bakalım. Siz ne yapmaya karar verdınız?
-
@kendinehakime kaymakamlığı geçen yıl 2 soruyla kaçırmama rağmen bu sene hazırlanmıyorum hakimliği deniycem ikisini birlikte götürmek ikisinide riske atar gibi çünkü
-
@kendinehakime önceki senelerde kaymakamlığı denedim olumlu sonuca ulaşamadığım için bu deneyim dolayısıyla bu sene %60 hakimlik %40 kaymakamlık çalışarak süreci sürdürmeye çalışıyorum.