21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@Aslan-Reyiz hocam bu haberi paylaştığınız için teşekkürler, umarim bir an önce sonuçlanır bu süreç, kayıp sayısı arttıkça vicdanlar daha da sızlıyor, İzmir'deki kardeşleri düşünemiyorum bile
-
-
@Aslan-Reyiz Ne haberidir acaba bu? Merak ettim.
Sadece ben mi görüntüleyemiyorum acaba ? -
@periyan hakimliğin ertelenmesi için bakanlıkta bir değerlendirme yapılacakmış.
-
@Aslan-Reyiz hocam bilgi nerden acaba?
-
@Pisagor hakimlik wp grubunda paylaşmışlar
-
Arkadaşlar sınavin ertelenme durumunu değerlendirmeye almalari sonucuyla ilgili bir duyumu olan var mı ?
-
@sinavsinavsinav, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
Arkadaşlar sınavin ertelenme durumunu değerlendirmeye almalari sonucuyla ilgili bir duyumu olan var mı ?
+1
-
Maliye bakanlığı sınavlarıyla çakışmaz değil mi
-
Karar alıncaksa ivedi olmalı planlarını mevcut sınav tarihine göre yapanlar illa vardır. örnek izin alıp sınava çalışıcam son hafta açıklama yapmaları doğru olmaz böyle bir karar alıncaksa ivedi açıklanmalı sınavı önümüzdeki sene ye de almazlar diye umuyorum çünkü hak kayıpları olacaktır büyük ihtimal ertelenirse Aralık ta olucak sınav depremin ilgilendirdiği herkeze geçmiş olsun rabbim şifa versin yaralarını sarsın bu arkadaşların bunu talep etmeleri en doğal hakkıdır tırnak içinde
bu arkadaşların
süreci farklı ameller için kullanan arkadaşlar yoktur diye düşünüyorum yada temenni ediyorum. Böyle durumlardan medet ummak insana yakışmaz. -
@law hocam mağdur etmeyecek şekilde bir düzenleme yapılır diye tahmin ediyorum. Keske en başından yine Aralık olarak yapilsaydi
-
@2020son_ hep yapıldığı tarih olarak Aralık sonu olur gibi geliyor
-
@2020son_ en makul tarih 5 6 aralik gibi duruyor
-
Şahsi görüşüm sınavın ertelenmeyeceği yönünde. Aksi daha düşük ihtimalli gibi geliyor.
-
böyle bir durum olursa benim de içinde olduğum her iki sınava da girmek isteyenler olarak bu duruma karşı itiraz da bulunuruz zaten. art niyet durumu varsa bence iibfli arkadaşlarımızdan değil hukukçulardan gelecektir.
-
Kendi acılarımızda bile farklı ameli olanlar varsa Allah bildiği gibi yapsın
-
@necipuysalll 6 aralıkta Ales sınavı var yapacaklarını sanmam
-
Tamamen bilmedigimden soruyorum, hafta sonu mu oluyor hep sınavlar? Yani mesela cuma vs olsa olmuyor mu arkadaşlar? Yapılmamış mi hic daha önce
-
@2020son_ çalışanlar için izin vs alinacagini gözden kaçırmışım arkadaşlar, hafta sonu olmasindan başka secenek olamaz haliyle.
-
@crowdingout oda var evet nasil olcak bilmiyorum ertelenecekse bu cumaya kadar belli olur heralde