21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@istanbul Yok diye biliyorum. Sanırım mülakatta isteyecekler. Emin değilim tam.
-
@istanbul Forumda buldum cevabını. Dediğim gibi sadece başvuru yapıyoruz. ÖSYM üzerinden incelenecekmiş yeterli hukuk ders alıp almadığımız. Bize başvuru yapıp PARAYI yatırmak düşüyor sadece.
-
İl tercihinde ilk sıradaki il gelir değilmi ankaradayım bana özel 2 .tercihi vermezler değil mi ? Nasıl yaptınız . İlk defa oluyor bu .
-
@karar kpss ye kıyasla katılım çok daha az olacağı için ilk tercihiniz gelir kpssde bile ilk tercih yeri geliyor genelde
-
@RootofAllEvil 1.ankara 2.konya bende öyle düşündüm ama güvenemiyoruz ösym 'ye . Sağolun hocam . 16.15 sınav nedir ya !
-
acaba belgeleri gönderecek miyiz acaba bilgisi olan var mı
-
Danıştay'ın kaç dairesi var arkadaşlar , monopol 12 diyor?
-
@2020son_ 10
-
@Dunya-ese bu sefer başvuruda göndermiyeceğiz hocam .
-
@karar teşekkür ederim hocam
-
@karar hocam şöyle diyor monopol:
(24/12/2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 696 sayılı KHK nın 35. maddesi ile "üç" yıllık bu süre "altı" yıla çıkarılmıştır.) Bir başka deyişle daire sayısı kademeli biçimde azaltılacaktır 7 Mart 2019 tarihli Başkanlik Kurulu kararı ile daire sayısı 12'ye indirilmiştir. Kitabın baskıya hazırlandığı an (Haziran 2020) itibariyle Danıştay Da 1 Idari Daire, 11 Dava Dairesi bulunmaktadır.
-
Merhaba arkadaşlar 1 sinava katilan adaylar 225 tl odeyecek diyorya ortak alan haric boyke degil mi
-
Tamam dogru anlamisim ogrendim
-
@2020son_ hocam kısaca ve kabaca monopolu salla kafa karışıklığından başka birşey değil . Danıştay 1. Daire idari diğerleri yargısal 10 dairesi var .
-
Sınav merkezi tercihi ikisinede Ankara neden olmuyor?Ankarada girmek için hangi merkezleri seçmeliyim?
-
@karar sağolun hocam
-
@zenginmemur sadece Konya seçiliyor ama ilk tercihe Ankara koyarsanız Ankara gelir bence yani inşallah. Virüs var zaten Ankara da ikameti olanı gidipte Konya’ya yollamazlar gibi
-
@hakimehanımm teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaşlar basvuru yaoarken genel kultur ortak alan ve idari yargi kismini seciyor galiba bir de YOSIS diye bir kutucugu tıkliyoruz yeni sanirim
-
Yargıç Soru Bankası kullananlar hatalı soru çok var mı?