21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
-
@paretowilfredo ben seyi anlamadim kilavuzda 300 kisi mulakata kalacak diyor 100 kisilik bir alim varsa bunun 20 misi mi iibf olacak ? Buradaki 300 hukuk ve iibf olacak degil mi?
-
@john-hicks Evet dostum. Yazılı sınav kazanımında 300/300 bile iibf olabilir. Ayrım mülakatlarda yaşanıyor ne yazık ki.
-
Arkadaşlar 2019-2018 çıkmış soruları pdf olarak elinde olan var mı,olan varsa mesaj atabilir mi
-
Arkadaşlar hmk madde 317 ve madde 127 i bir inceler misiniz? İkisi de 2020 değişikliği ve muhtemelen çıkacak. Birinde 2 hafta ek süre diyor birinde 1 ay. Anlayan var mi?
-
@2020son_ yazılı yargılama usulünde cevap dilekçesinin verilmesi için uzatılan süre 1 ay. 317. Madde basit yargılama usulü. Onda uzatma süresi 2 hafta.
-
@tnj hocam çok sagolun
-
Merhaba arkadaşlar vergi hukuku icin elimde 2018 agustos basim kitap var. Bunun uzerine olan degisiklikleri guncelleyeyim diyorum bunun icin notu vs olan varmi acaba yoksa sizce yeni basim bir kitap mi alsam ?
-
@paragliding
Vergi kanunları çok sık değişiyor hocam. Kaldı ki 2018 vergi için eski kabul edilebilir. 2018 den bu yana çok değişiklik oldu. Onları tek tek bulup düzeltmeniz çok zamanınızı alır. Kaldı ki illaki birşeyler gözden kaçar o şekilde. Maddi sıkıntı yok ise en güncel kaynağı almanız faydanıza olur. -
külliyat kullanan var mı aranız da nasıl soruları
-
@KamuAdayı
Anladim hocam tesekkur ederim. -
arkadaşlar vergi hukukundan sertkan erdurmaz mayıs 2020 konu anlatım ve 2019 soru bankası var bu ikisi iş görür mü kanun okunmalı mı sizce
-
Serkan erdurmaz hocanın, geçen yıl yayınladığı vergi değişiklikleriyle ve yeni vergi uygulaması ile ilgili PDF var mı acaba rica etsem
-
Merhabalar arkadaşlar idari 2019 Türkiye birincisi kaç net yaptı bilgisi olan var mı ?
-
@sinavsinavsinav 29-1 34-1 29-6 netler 95 puanla birinci olmuşum 20-30 bekliyordum da bu büyük surpriz oldu
Sapma fena gelmiş gibi.- olan arkadaşımız geçen seneki sayfaya bunu yazmış.
-
@crowdingout hocam hangi alandan kaç net yapmış yazmış mi
-
@sinavsinavsinav gy-gk / ortak alan/ idari testi sıralama bu şekilde sanırım hocam
-
@crowdingout hukukçu olmasına rağmen elendi bide o arkadaş 89 da 80 e giremedi rezalete bakın
-
@Marsiyal aynen hocam ya gerçekten çok üzücü bir durum
-
Sinan sakin nasıl bir hocadir ? Soru bankalari ceza hukuku ve medeni usul hukukunu cozenler tavsiye eder misiniz ?