21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@bbn hocam bu soruda 1 mutlaka başta olmak zorunda değil mi?çünkü hangi sayının yanına koyarsan koy tam bölünecek 15243 olursa cvp 5 oluyor..yanlış mı düşünüyorum ki
-
@kamucu06 kesinlikle tazminat talep edemez dedim Kardeşim.
-
@Atillaa desene sınavın en basit sorusu gitti üzüldüm gerçekten bakalım daha nerelerden yanlışımız çıkacak
-
@Atillaa fiil peki nasıl hukuka uygun hale gelir soruyu ben mi yanlış okuyorum kanundan da baktım hukuka uygunluk ile ilgili bir durum yok ben mi yanlış hatırlıyorum hukuka uygun hale getirir şıkkını
-
@Atillaa evet doğru
-
@kamucu06 kardeşim bi bakim bulabilirsem dönüş yaparım
-
@Atillaa ben de kesinleşmiş cezaya itiraz falan vardı onu yaptım yanlış mı yapmışız hocam.? Dedim ceza yemiş zaten bir de İtiraz ettiyse ikinci şoku yaşamıştır
-
@Atillaa kardeş valla çok iyi olur hani bir kaç kere daha okudum fiili hukuka uygun hale getirirde takıldım kaldım ceza da fiili hukuka uygun hale getirmez kusurluluğu ortadan kaldırır evet hakkaniyet gerektirirse kişi tazminat öder bu da doğru ama hukuka uygunluk kafamı karıştırdı bir şey bulamadım
-
@kamucu06 taşınmaz satış vaadi 5 olacak
-
Tek vergi sorusunun cevabı tüketimmiş
-
@kleonard baştan onu işaretledim sonra şeytan vesvese verdi değiştirdim
-
@dlkaptan Olumlu-tesadüfi-geciktirici olacak. 1 yıl içerisinde ölüp ölmeyecegi belli değil.
-
@aytenka yani şıklarda ciddimisin ya bende tüketimi salladım
-
Ön alım hakkı şerh süresi 10 yıl
-
@kamucu06 Tüketim kesin.
-
@kamucu06 cevap 0,4 olacak
-
Anayasa şikayeti soyut norm denetimi
-
Arkadaşlar iktisat sorusunu 50/px yaptım bu mu cevap
-
@city-of-justice hayır bireysel başvuru
-
Sınavı geçen yıllarda kıyasla nasıl buldunuz?
Yüksek mi kapatır?