21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@kymkm109 hocam o cuk sesi 4. Cümlede geliyordu ama soruda koyu işaretli olarak "hangisinden sonra" diyordu 4. Cümle olması içinde 3. Cümleden sonra gelmesi gerekiyordu diye düşünüyorum açıkcası
-
silinmiştir
-
Yanlış bilgi kusura bakmayın. anayasa hükmü varmış. Md 67. @mmülkiyelii
-
@kymkm109 ben de 4 yaptım ama 3’te de aklım kaldı bayağı umarım 4’tür.
-
Arkadaslar iktisat sorusunda neden 50/px olduğunu aciklayabilirmisiniz benim bildigim eksenler m/py ve m/px olmali ben 100/px yaptim
-
Türkçedeki konfüçyus sorusu muallakra, kimse konuşmuyor ama
-
@kymkm109 tazminattan mutlak olarak kurtulur olmalı hocam. Hata payım saklıdır
-
@garipp haahahah anladım hocam.
-
@mmülkiyelii bir seçenekte “ilk” vurgusu vardı. Ben onu işaretledim.
-
@efe_yakup bir seçenekte “ilk” vurgusu yaptı ben onu yaptım.
-
@garipp Hangisinden sonra gelir demesi yerine geçecek cümle değil. Tam tersine bir cümlenin devamı niteliğinde olması gerekir diye düşündüm o yüzden 5. cümlede eleştirmenin yalnızlığından bahsediyordu ve devam niteliğindeki cümle de eleştirmenin garip olarak kalması yani yalnızlık vurgusu. Buna binanen 5. cümle dedim. Tarih-kurgusal olmasi imkansız çünkü tarihi veriler %90 objektif veriler üzerine kurulur yani tarihte yalan olmaz buna binaen geçmişten bahsedilen hikâyemizdir ve hikayelerimizde yalan olasılığı her zaman yüksek olur. Yani hikaye ve yalan olmalıydı.
-
@ahmtdmn yukarda birisi açıklamıştı hocam. 45-50 arasına bir bakın
-
idare de ki ihale sorusu 3 mü 5 mi arkadaşlar?
-
@city-of-justice ben de onu işaretleyecektim ama yüzde ellisi doğru olan yalanlar gibi bir anlam ortaya çıkıyordu ve bu çok saçma geldi. İkisinde de farklı düşünmüşüz. Bu arada diğer soruda ise karıştırmış olabilirim diye tahmin ediyorum ya 4 ya da 5 yaptım kafa karışıklışına neden olmasın yorumlarım..
-
@kymkm109 evet doğru olan yalanlar ifadesi çok absürt. Öyle bir cümle olabileceğini sanmıyorum.
-
@bcbc3434 5 kardeşim. İhale katılan firma sayısını soruyordu
-
@city-of-justice hocam bende 5 yaptım ama soruda en az kaç olursa iptal edilir demiyor muydu yani cevap 4 oluyor o zaman?
-
@kymkm109 Hayırlısı bakalım bu soruları yanlış kabul ettim. İnşallah yarın soruları baktığımda sürpriz yaşatır bana..Bu soruları yanlış saymama rağmen 62-18 saydım büyük bi oranda mülakattayım
-
@bcbc3434 iptal edilir değil de ardından gelir diye soruyordu hocam. Ben de yeni yeni hatırlıyorum soruyu 5 olabilir cevap
-
@city-of-justice gayet iyi sonuç hocam tebrikler mülakattasınız muhtemelen