Sabıkası olan 1. Derece yakın
-
Dostlar aranızda hiç annesinin ya da babasının adli bir suçtan dolayı sabıkası olup da kamu kurumuna atanan ya da atanan birine şahit olan var mı hiç? Bir çoğumuzun içini kemiriyor bu:(
-
Benim de bir yakınım bekliyor amcası uyuşturucudan hapis yatmış. Eğer bir bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırlar seviniriz.
-
Bir bilgin yok bu konuda tecrübem de ama atanır büyük ihtimal suçun şahsiliği ilkesi gereği
-
Bende çok araştırdım ama net bir yanıt bulamadım bu soruya
-
Kursta hocamız anlatmıştı. Mülakat sürecinde adayın babasının sucundan dolayı kurum acık acık söylemiş bundan dolayı alınmadın diye. Aday dava acmis kuruma cezalarin sahsiligi ilkesi geregi bi baskasinin sucu beni baglamaz Bu durumu ispatlamis. Emeklilik yasina kadar alacagi maasin hepsini tazminat olarak almisti. Ama yine de kuruma alinmamis.
-
@ismaildrn açıklanınca öğrenmiş olursunuz, düşünüp durmanın sizi götüreceği bir yer yok şu an. 'olması gereken' ile 'olan' arasındaki fark meselesi burada konuşulanlar.
-
@lakcingofsupply yapma ya suçu neydi acaba. Terör ile özellikle fetö ise kesinlikle almıyorlar. Adli olaylarla ilgili sabıkayı merak ediyorum ben
-
@CosmoKramer açıklanınca nasıl öğreneceğiz? Seni bu yüzden almadık demiyorlar ki. Önden araştırmayı yapıp ona göre karar veriyorlar. Bu yüzden referanstan mı bundan mı elendik bilemiyoruz
-
@Gürkan35 evet de Tr'de pratikte her şey farklı
olıyor maalesef -
@ismaildrn cinsel istismardi diye hatirliyorum
-
@lakcingofsupply 2012 2013 alimlarinda yasanmis
-
@ismaildrn Ne yazık ki haklisin maalesef
-
@ismaildrn hocam soruşturma sıkıntın varsa referansına haber gider merak etme. Referansından öğrenebilirsin durumu.
-
Yazmayacaktım ama dayanamadım, biraz evhamlandırmışlar sizi. Ailenin her suçuna bakacak olsalar zor adam bulurlar, terör ve siyasi bir suçlu olmadığı sürece sana zararı dokunmaz. Bizzat heyetten birine sordum, o sebepten fazla evham yapmayın hocam.
-
@piotte bende aynı sizin söylediğinizi söyledim hocam katılıyorum size
-
@piotte hocam idari halimlik ve kaymakamlıkta da bu dudum geçerli mi? Genelde bunları tenzih ediyorlar ama
-
mülakatlardan elendikten sonra gvs nedeniyle olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz bir de adli sicil temiz kendinde bir şey yoksa gvs si olumsuz gelen biri itiraz etmeli mi a kadroya gvsden dolayı alınmazsak merkezi atamadan düz memurluk ve alesten araştırma görevlisi gibi mesleklere de engel mi ama şahsi olarak kesinlikle karakol önünden bile geçilmemiş adli scil mahkeme dava ve bunun gibi şeyler kesinlikle yok
-
Arkadaşlar ben de bir fikrinizi alayım, amcam hapiste yattı uyuşturucudan, bu beni etkiler mi? Bu arada anne ve babam 10 yıl oldu boşanalı. Biz hiçbir şekilde babamla ve baba tarafı ile görüşmüyoruz bu bana sıkıntı yaratır mı sizce?
-
@MiraKar yok etkilemez
-
@snowpatrol sağolasın hocam