gvs sonucunu nasıl öğrenebilirim
-
Re: Gvs olumsuz geldi yardım a kadro mülakatlardan elendim gvs sonucumu nasıl öğrenebilirim eğer olumsuzsa kendimden kaynaklanmadığını ve hiçbir adli sicil kaydım ve diğer şeylerim yok bundan sonraki kadro a sınavlarına gireblilir miyim
-
@kahvevekitap ayrıca alesten araştırma görevlisi ve düz memurluk yani merkezi atamada sorun olur mu onları olmama da engel mi a kadro mülakatından gelen olumsuz gvs bilgisi olan var mı
-
@kahvevekitap gvs 'nin olumsuz olduğunu nerden biliyorsunuz ?
-
@botan01 kpss puanlarım 90 üstü iken ve mülakatlarda her şeyi doğru yaptığım için sebep arıyorum tamam kabul bizi sırf beğenmedikleri için bile eleyebilirler istersen hepsini bil ya da referans yoktur ya da referansın gereğini yapmamıştır yetersiz kalmıştır ama sebep başka ise de söylesinler 2018 mezunuyum 2 merkezi kadro mülakatından elendim kendimin ya da ailemin bir sorunu yok ama onun dışındaki yakın akrabalarım nedeniyle gvs olumsuz olma ihtimalim var gibi en azından sebep buysa açıkça öğrenebildiğimiz yasal bir kanal olsun ben de a kadro merkez uzmanlıklar kaymakamlık hakimlik için boşuna zaman ve para kaybetmeyeyim o zaman alesten araştırma görevliliği deniyecem geçenlerdeki alese girdim muhtemen 80 civarı alacam mesela ama eğer gvs orada da karşıma çıkacaksa boşuna emek vermeyim merkez kadro düz memurluk deneyim diyorum 2020 ye girecem zaten orada da karşıma çıkaçaksa denemeyim dediğim gibi karakol önünden geçmişliğim yok adli sicil temiz ama çevremdeki insanlar yüzünden onların hataları için olmuyorsa zaten hakkımı öbür tarafa havale etmiş biri olarak boşu boşuna zaman kaybetmeyim o yüzden gvs sonucumu öğrenmek istiyorum bari bunu bilelim boşuna ders başında kamburumuz çıkmasın paramız kitaplara gitmesin gvsden şüpheleniyorum ama ben de bilmiyorum öğrenmenin bir yolu var mıdır bilen varsa
-
@kahvevekitap hangi mülakatlardan elendiniz hocam
-
@abcdefg merkez göç sınavları
-
@kahvevekitap yazılı puanım ve mülakatım iyi geçmesine rağmen ben de il göçten elendim hatta komisyon verdiğim cevaplardan memnun olacak ki teşekkür etti herkes bir şekilde referans aradı ama bazılarının referansı daha güçlüydü o yüzden elendik diye düşünüyorum eğer gvs sıkıntı olsaydı referansın sana söylerdi ben sordum senlik bir sıkıntı yok diğer referanslar daha güçlüydü dedi 598.kişi mülakata 1.oluyorsa 130 kişi 300 sonrasından alınıyorsa var sen düşün ne denli torpil dönüyor.Yapıyorsanız bu torpil işlerini bari biraz adaletli olun ama o da yok.Gvs için kurumu aradım,emniyeti aradım cimere yazdım bilgi veremeyiz dediler bunu ancak referans ın öğrenebilir.
-
kpss puanlarım 90 üstü iken ve mülakatlarda her şeyi doğru yaptığım için sebep arıyorum tamam kabul bizi sırf beğenmedikleri için bile eleyebilirler istersen hepsini bil ya da referans yoktur ya da referansın gereğini yapmamıştır yetersiz kalmıştır ama sebep başka ise de söylesinler
Demişsin. Bence yine mülakatlari şöyle bi gözünün önüne getirip nerde neyi yanlış yaptığını bulmaya çalış. 2 mülakattan elendin diye kendini salma vesveseye kapılma dersini çalışıp sınavlara hazırlanmaya devam et. Bir çok mülakattan elenip kazanan çok kişi var. Elendiklerini tecrübe olarak say ve önüne bak; gelecek mülakatlarda da çabuk gevşeme, bilmediğin yerde bilmediğin söyle, ilgili kurumu ve kadroyu istediğini belli et ve kurumun teşkilat yapısına, kimlerin hangi pozisyonda çalıştığına, ilgili pozisyonda ne iş yapıldığına çalışarak gir.
-
@genclerbirlikli valla hocam benim dördüncü oldu hala olmadı. Babamın sabıkası var önceden sebep o diye düşünmeye başladım. Sebep bu olabilir mi? Bilginiz var mı konuyla ilgili? Özellikle ilgöçte yedekte bile yokum yazılıda ilk 10 da olmama rağmen. Aklıma başka birşey gelmiyor.
-
@Marsiyal dostum seninle konuşmuştuk bence babandan dolayı değildir ümidini kesme belki hakimlik olur suçun niteliği önemli fetö terör değilse bence çok üstüne düşmezler onun
-
@Marsiyal hocam bir avukata sorun ayrıca ilk 10 daysanız dava açın yazılıda ilk 10 dayım ama yedeklerde bile yokum şeklinde bu size tekrar sınavı kazandırmaz ama sonrası için ışık tutar eğer gvsde olumsuzluk varsa ortaya çıkar tam bilmiyorum tabi yine de bir avukattan bilgi alın bence
-
@genclerbirlikli hocam mülakatlara fazla güveniyorsunuz sanki tamamiyle adil işleyen bir süreçmiş gibi bahsediyorsunuz. Lütfen mülakattan sonra kendimizi ölçebiliriz ama neden elendiğimizi veya diğer kazanan adayların bizden daha iyi neyi yaptıklarını asla bilemeyiz çünkü somut bir şey yok ortada.
Ben bir Strateji ve Bütçe Başkanlığında mülakata girdiğimde komisyon başkanı bana belki guy u denemelisin daha yüksek sayılı alımlarda şansın olur demişti. Şimdi ben ne hissetmeliyim hocam. O masada ağlayasım gelmişti. (Yds puanım 87 kpss p 48 im 86 idi ) -
@Maslow bu sözü size daha soru sormaya başlamadan söyleseler nasıl hissederdiniz ...
Neyse geldi geçti gitti . İnşallah burada ümitsizliğe kapılan arkadaşlar için adil bir süreç yaşanır... -
@Maslow yds si 87 olan insana guy dene demek de güzel kafaymış doğrusu şu an durum ne hocam atandınız mı
-
@kahvevekitap merkezi atamalarda sadece adli sicil ve arşiv araştırmasına bakıyorlar diye biliyorum araştırma görevlisi öğretim üyesi onları bilmiyorum
-
@snowpatrol malesef hocam henüz atanamadım.
-
@Maslow ben mülakatlar tamamiyle adil bir süreçte yürüyor demedim. Ama hakkıyla giren yadsinamayacak kadar fazla insan var emin ol. Asıl kaybettirecek olan ben her şeyi tastamam yaptım, referanslı olanlar önüme geçti yoksa ben kesin kazanırdım düşüncesidir.
Geçmiş mülakatları göz önüne getirerek ve yapılan muhtemel hataları düşünerek çözüm aramak, daha önce mülakata girip kazanan kişilerin tecrübelerini dinleyip fikir edinmek (ki ben forumda bir çok kez farklı başlıklar altında tecrübelerimi paylaştım, eski iletilerimden bulunabilir) bana göre her şeyi referansa bağlamaktan çok daha faydalı olacaktır. -
@Marsiyal ben de girdiğim 4. Mülakatta kazanmıştım, ilk 3ü olumsuzdu. İlk girişte kazanan çok az duydum, biraz sabır ve daha çok çalışma ile inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.