TÜİK 50 UZMAN YARDIMCISI ALIYOR
-
Bugün yayımlanan ilan metnine göre Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 50 uzman yardımcısı alacak.
İstatistik mezunu 9 kişi
İktisat mezunu 17 kişi
İşletme mezunu 5 kişi
Maliye mezunu 1 kişi
SBKY mezunu 1 kişi
Çeko mezunu 1 kişi
Matematik mezunu 13 kişi
Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği mezunu 2 kişi
Endüstri Mühendisliği mezunu 1 kişi -
Türkiye İstatistik Kurumu uzman yardımcılığı yapılacak güzel işlerden bir tanesi. Kesinlikle ve şiddetle puanı yeterli olan ve yanına YDS katmış olan dostlara tavsiye ediyorum. Bir çok bakanlık uzman yardımcılığından kat kat iyidir. Ağırlık verin dostlar özellikle İktisat ve İşletme mezunları için bulunmaz nimet.
-
@Antimülakat sizce iktisat kaça duser
-
@Antimülakat sbui niye yok ki sanki çok ilan varmış gibi bir de bölüm ayrımı yapıyorlar
-
@Antimülakat hocam hangi yönden dolayı tavsiye ediyorsunuz merkez bakanlık uzmanlıklarından farkları artıları nelerdir size göre?
-
Matematik bölümünün bir daha 13 kişilik a grubu ilanı görmesi çok zor. Bence iyi değerlendirin matematikçi arkadaşlar , büyük şans
-
ya tuikin sitesinde iş talep formunu bulamıyorum delirecem. Yardımcı olacak biri var mı? Siteyi altüst ettim bulamadım
-
@sonilanbukucu çok yakından takip edemedim son puanları. YDS şartı olduğu için 85 civarında diye tahmin edelim.
-
@MiraKar bir çok yerde olduğu gibi Uİ ve SBUİ yine ihmal edilmiş hocam.
-
@emregular hocam kamu kurum ve kuruluşlarında teftiş kurulları her zaman daha ön plandadır. Burada ise bildiğim kadarıyla ayrı bir teftiş kurulu yok. Bir çok kritik pozisyonda uzmanlar bulunuyor. Kariyer olanakları noktasında ve kurumsal prestij anlamında uzmanların yeri ve önemi ayrı.
-
https://www.tercihiniyap.net/ilan/turkiye-istatistik-kurumu-tuik-uzman-yardimciligi-alim-ilani-h11207.html İlan metni için burayı tıklayalım dostlar...
-
@Antimülakat hocam iş talep formu çıkartmamız gerekiyormuş başvuru için tuikin sitesinden. Ben bulamadım siz buldunuz mu?
-
@gardaş ilanın altında gördüm hocam. Aşağılara inin.
-
@gardaş TÜİK’in duyurularında uzman yardımcısı metninde var hocam
-
ilana istediğin puanı yaz ama bölüm ayrımı yapma sbky mezunuyum p14 puanım 95, 17 kişilik iktisat bölümü yerine 1 kişilik sbky bölümüne başvurup ya nasip diyeceğim
-
İktisat baya düşecektir. 80 leri göreceğini düşünüyorum.
-
@gardaş duyuru metninin sonunda
-
@Antimülakat maalesef hocam
-
@Antimülakat 4 nolu cbk da yapılan değişiklikle teftiş başkanlığı kuruldu hocam hatta müfettiş ve müfettiş yardımcısı kadro ihdası bile yapıldı. Ha kurumun kalitesine tabi ki bişey diyemem uzmanların özlük hakları ile ilgili bilgim yok ama merkez uzmanlıklardan iyi olduğunu söylüyorsunuz illa ki artısı eksisi vardır köklü bir kurum sonuçta kurum kültürü çok önemli.
-
@emregular hocam daha yakından takiptesiniz ama ben teftiş oturana kadar uzmanların forsu devam eder diye düşünüyorum. Bir de üst yöneticilerin tamamı uzman olacaktır.