Adli Tıp Kurumu PERSONEL ALIMI
-
@başarısız hımm evet öyle şeyler yazıyordu ösym sisteminde bunu hiç düşünmemiştim çok çok teşekkür ederim
-
@başarısız hocam yokum şaşırmadım zaten başka bir şey sorabilir miyim açıköğretim ikinci üniversite iktisat bölümüne dün kayıt oldum ama o da ösym eğitim bilgilerinde gözükmüyor yarıda bıraktığım ama kaydım devam eden öğretmenlik mezun olduğum iibf ve lise programı gözüküyor bir bilginiz var mı aöf ikinci üniversite sistemde gözükmüyor mu acaba?
-
@snowpatrol hocam ben de aöf kamu yönetimi mezunuyum aynı zamanda. Benim görünüyor sistemde. Yeni kayıt olduğunuz için yöksise girişi yapılmamıştır henüz muhtemelen
-
Maaş, nakil ve özlük hakları gibi konularda bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
Buraya başvururken mezuniyet belgesi kpss sonuç belgesi yeklenmesini istiyor nasıl indireceğiz nasıl yapacağız anlayan var mı
-
Mezuniyet belgesini edevletten hallettim ama kpss sonuç belgesini nasıl indireceğiz bilgisayara acil bilen var mı
-
@snowpatrol hocam ben telefondan screenshot alıp daha sonra bilgisayara aktarıp öyle yükledim başka türlü indirilmiyor bilgisayara aktardığınızda kenarlarını da kırparsınız öyle eklersiniz
-
@snowpatrol pc den ctrl p yap kardeşim ordan pdf indirebilirsin
-
@snowpatrol @nrpsmf İnternetten açtığınız sayfayı (CTRL+P) yazdır komutu yaptıktan sonra "HEDEF" kısmında PDF olarak kaydet var.
-
@nrpsmf @çölkaplanı isimli kardeşin söylediği yöntem oluyor ben o şekilde hallettim sonuç sayfası açıkken ctrl p yapınca oluyor bilgine hocam
-
@çölkaplanı @Berkates allah razı olsun kardeşlerim öyle yaptım oldu
-
Siy. Bil. Ve kamu yönetimi mezunları bu alıma basvuramiyor mu simdi. İktisadi ve idari bilimler programlarindan birinden mezun olmuyor muyuz biz. Nitelik kodlarında goremedim bizim bölümü
-
@varol iktisadi ve idari bilimler programları bir bölüm adı. İibf veya sbf mezunu olmak değil.
-
@başarısız basvuramiyoruz oyleyse
-
@varol ben siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum başvuru sayfasında beni engelleyen bir şey olmadı iibfli olarak düşündüm kendimi başvurdum sonradan kabul olmazsa bilemem artık ama başvururken hiç bir kısıtlamaya karşılaşmadım
-
@varol bir de şöyle bir durum var anlamadım şimdi bölümler arasında iktisat yazmış sadece bir de iktisat fakültesi yazmış nitelik kodlarını bakıyorsun hep 4 rakamıyla başlıyor oysa ben ikinci üniversiteden aöf iktisata yazıldım hem iktisat fakültesini hem iktisat bölümünü karşılıyor ösym yöksis den bakınca ama nitelik kodu 3 ile başlıyor okuduğum bölümün mezun olsam iktisat bölümü ve fakültesinden bile de mi başvurmayacaktım ilanda iktisat ve iktisat fakültesi şartı yazılmasına rağmen valla anlamadım gitti bu işleri nedir ne değildir saçmalıklarla uğraşıyoruz pes artık
-
En son kaçı görür işletme ? Filan
-
@snowpatrol başkan az kaldı cıldirmama zaten, yakacam diplomayi bir işe yardiği yok. Şu ilana bile basvuramiyoruz. Okuduğum gune lanet olsunn.
-
@varol al benden de o kadar iibf pişmanlıktır zaten de hele o sbui sbky yok mu bu iibfnin en dibi sonra ky işletme geliyor en avantajları iktisat maliye çeko sıralanıyor ama iibf pişmanlıktır sonuç olarak bir de bu bölüm bana köstek oluyor madem yok sayıyorsunuz bitirdiğim bölümü bırakın lise diplomamı kullanıp lise kpsssine gireyim ama ona gelince okuduğum bölümü var sayıyorlar yaşar ne yaşar ne yaşamaz filmi gibi oldu artık
-
@snowpatrol hocam ben de sbky mezunuyum ama başvurdum, anlamamistim tam. Belki vardir bizim bölüm de, kodları tam anlayamasam da?