Adli Tıp Kurumu PERSONEL ALIMI
-
2018 P3 Puanını kullanmak isteyen olursa https://www.atk.gov.tr/haber31.08.20.html
-
24 kişilik memur alımı 10 katı mülakat çok iyi bir sayı umarım gelir 78 p3 puanıma
-
@North-remembers herşey iyi de bu başvuru yapabilecekler kısmında aklım karıştı her iibf li başvuramıyor mu
-
@çölkaplanı hocam bir yerde başvuru yapılamıyor denmiş ama ne kadar doğru bilmiyorum
-
@North-remembers aynı şekilde bende 78 civarına gelir mi diye bekliyorum :d
-
@North-remembers memur değil işçi alıyorlar, 4a diyor. İş kanununa tabi çalışacak.
-
@Nostromo pardon başka bir ilanla karıştı
-
İibf için veri hazırlama yani 24 ün 10 katı mı yoksa tüm alınacak personel sayısının 10 katı mı bir de iibf kaça düşer sizce
-
Pardon dikkatli okumamışım dediğim gibiymiş 24 ün 10 katı oluyor sizce iibf tahmini kaça düşer?
-
@çölkaplanı nitelik kodları belirtilmiş kamu yönetimi başvuramıyor mesela ilanda bahsedilen bölümler anladığım kadarıyla
-
@snowpatrol açıkçası 240 kişi için 75 e bile düşebilir 2018 kpss merkezi alımlarda iibf 82 ile kapattı en son.
-
@North-remembers hocam teşekkürler o zaman başvuracam ama demişsiniz nitelik kodlarından dolayı ky başvuramıyor ben kontrol ettim o nitelik kodlarından biri iibf programlarından mezun olmak diyor ben de sbui mezunuyum şimdi iibf programlarından mezun olmuş olma nitelik kodu ky kapsamıyor mu ky yi kapsamayan sbui yu hiç kapsamıyordur o zaman tam anlayamadım bu nitelik kodu olayını?
-
@North-remembers 4418 kodu iibf mezunu ollma kodu var ordaki tüm bölümler başvurur
-
@çölkaplanı ben de tam bunu sormuştum umarım öyledir 7 eylülde başvuru yapabilirim sbui mezunu olarak bir de sizce kaça düşer 240 kişi tahmin var mı hocam iyi günler
-
@çölkaplanı evet nitelik kodlarının kapsadığı bütün bölümler başvurabilir yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın hocam
-
4418 kodu iibf mezunu olmak değildir. "İktisadi ve İdari Bilimler Programları" bölümünden mezun olmaktır. Yaklaşık 4-5 üniversitede böyle bir bölüm mevcut.
-
@başarısız Düzeltme: Sadece 2 üniversitede varmış bu bölüm.
-
@başarısız böyle bir şey olamaz ya buna da mı başvuramıyoruz sbui ile alakalı bir nitelik kodu var mı hocam tek tek bakacam da mecalim kalmadı onu da anlayamıyoruz zaten bilginiz var mı?
-
@snowpatrol Hocam sbui için nitelik kodlarını bilmiyorum ancak ösym aday işlemleri sisteminde eğitim bilgileri bölümünden mezuniyet kodunuzu görebilir ve ösymnin yayınladığı nitelik kodlarının hangisine denk geldiğini öğrenebilirsiniz.
-
Taban puan aralığı ne olur dostlar