2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@belhanda O halde herhangi bir grubun içine dahil edilmiş. Çünkü mülakat listesinde belirgin bir gruplaşma var.
-
@keynesinvarisi olabilir ben dikkat etmedim ama siz söyleyince alfabetik sıradan fark ettim
-
Selman AYDIN
Buğrahan DEMİRCİ
Hande DURAKMühendislik mi İletişim mi bilinmeyen bir tek bu 3 kişilik gruptu. Sizin de bu grup içerisinde olduğunuzu varsayarak çıkarımda bulundum.
-
@keynesinvarisi doğru varsayım
-
@keynesinvarisi bu durumda 10 kişilik iletişim kontenjanının en az 7si, mühendisliğin tahminen tamamı(5 kişi) iibf kadrolarına kaydırılacak diyebilir miyiz
-
@siyaset-bilimci Forumdan bir arkadaşımız bir süre önce kadro kaydırma muhabbetinin rahatsız ettiğini yazmıştı. O nedenle affınıza sığınarak ben bu soruya cevap vermekten kaçınacağım hocam. İdarenin takdiri bekleyip göreceğiz.
-
Bu arada bu nerden kaç kişi kazanmış vs. hususunda uğraşım can sıkıntısından. Hiçbir anlama gelmiyor.
-
@keynesinvarisi ben yazmıştım hocam. Mülakata hazırlanırken motivasyonu etkiliyordu bence. Ama halihazırda zaten 3 kişi varsa sadece arkadaşa da katılmamak elde değil. 7 kişilik bir boş kadro oluşuyor. Ayrıca da çok teşekkür ederim dikkate aldığınız için
-
@keynesinvarisi mesela hande durak mühendislikse zaten tek kişilik bir alfabetik liste oluyor. Bu durumda da 2 iletişim 1 mühendis de olabilir. Ya da o kişi listenin en sonundaki kişi olabilir. Ama yanlış hatırlamıyorsam 9 kişi sosyoloji psikoloji mezunuydu.
-
@3pruu rica ederim hocam. Biliyordum sizin yazdığınızı isim vermedim. Evet dediğiniz gibi de olabilir tabi Ama şöyle bir gerçek var ki 10 kişilik kadro için 109 aday geri kalan 20 kişilik kadro için 12 aday var. Bakalım idare nasıl dağıtacak kadroları merak içerisindeyim
-
@keynesinvarisi o da doğru. Ama bu konuda fikir yürütmek de Bi çeşit beyin fırtınası oldu keyifli oldu
-
@Raanelam1 Hocam benim gözlemleyebildiğim kadarıyla mülakata kaçıncı sırada geldiğinizin pek bir ehemmiyeti yok. Alt sıralarda olup da kuruma alınan çok insana denk geldim. Aynı şekilde üst sıralarda olup da alınmayan çok insana da denk geldim. Yazılı sınav ile sözlü sınavın ortalamasının alınması kısmı da bence çok ehemmiyetli değil. Zaten yayımlanan listede puanların olmayacağı, sadece kuruma alınan isimlerin olacağı kanaatindeyim. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene de dediğim şekilde olmuş. Zaten sözlü sınavda 70 barajı var. Kurul almayı düşünmediği kişiye 60-65 puan verse bile o kişi barajın altında kalıp eleniyor. Yani demek istediğim Kurul dilediği kişiyi çok rahat alabilir, hukuki zemin mevcut.
-
@SBF11 evet. ayrıyetten mülakatta da şuna şöyle cevap verseydim buna daha iyi cevap verebilirdim diye üzülüp hayıflanmaya lüzum yok bence.
-
@beirutde Katılıyorum. Diğer mülakatlar için hazırlık yapmak lazım. Tecrübe oldu her türlü. Olan oldu. Zaten mülakatlarda alınma kriteri her soruya yanıt vermek değil. Bu da ayrı bir konu tabi.
-
@SBF11 En nihayetinde 10 dakika konuşarak bir insanın mesleğe uygunluğuna karar verilebileceği düşüncesi bile çılgınca.
-
Neyse hayırlı sonuçlar alırız inşallah arkadaşlar. Ben önümüzdeki hafta kurumu düzenli bir şekilde aramaya başlıyorum arkadaşlar. Her salı ben ararım siz de birer gün belirleseniz çok iyi olur
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Neyse hayırlı sonuçlar alırız inşallah arkadaşlar. Ben önümüzdeki hafta kurumu düzenli bir şekilde aramaya başlıyorum arkadaşlar. Her salı ben ararım siz de birer gün belirleseniz çok iyi olur
Böylelikle aynı gün içerisinde mükerrer aramalar olmaz. Personeli de çok meşgul etmemiş oluruz.
-
@keynesinvarisi Öyle tabi hocam. 10 dakika gerçekten çok az süre. Bankalar müfettiş yardımcısı alımlarından adaya çok ciddi süre ayırıyorlar. 1-2 saati buluyor. Bankalar bu konuda daha özenli davranıyor gördüğüm kadarıyla.
-
@SBF11 Evet özel sektörde süreçler daha profesyonel işliyor.
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@SBF11 Evet özel sektörde süreçler daha profesyonel işliyor.
Tecrübem olmadı ancak kamu bankaları da aynı şekilde görünüyor.