2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@3pruu üç farklı telefondan aradım da hat düşmüyor hocam kesin bilgi:)
-
@siyaset-bilimci öğleden sonra resmi tatil. Belki onunla ilgilidir hocam cuma deneriz
-
Henüz çok erken bence. Ben Aralık sonu diyorum. İnşallah daha erken açıklanır tabi.
-
@eballack hocam bu konuda kesin bilgim yok ama bütçe yılı içerisinde başlamış olmamız gerekmiyor mu
-
@siyaset-bilimci Valla o konuyu hiç bilmiyorum hocam. Devlet kurumları böyle alımlarda genelde 3 ayı çıkartıyorlar o yüzden dedim.
-
@sefa-turkdonmez Siz ciddi misiniz hocam?
-
@keynesinvarisi ne konuda hocam
-
@keynesinvarisi Ülkemizde mülakatların nasıl ele alındığı hakkında düşünceleriniz konusunda. Yani gerçekten yaptığınız bir stajın eğitiminizin kamu sektöründe işe alımlarda bir anlam ifade ettiğini düşünüyor musunuz?
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@keynesinvarisi Ülkemizde mülakatların nasıl ele alındığı hakkında düşünceleriniz konusunda. Yani gerçekten yaptığınız bir stajın eğitiminizin kamu sektöründe işe alımlarda bir anlam ifade ettiğini düşünüyor musunuz?
-
@keynesinvarisi dusunuyorum egitim staj deneyim sahip olunan dil puani mezun olunan universite mulakat esnasindaki muhakeme ve ozguven vb. Bu dedigimi kanitlayan orneklerde arkadaslarim muhtelif bakanliklarda calismakta.
-
@sefa-turkdonmez Peki anlıyorum. Hayırlısı olsun.
-
@keynesinvarisi amin hocam hepimizin hakkinda hayirlisi olsun hak eden bu ulkeye hizmet edecek insanlarin simdi ve gelecekte secilmesi dilegiyle...
-
@keynesinvarisi ben fikrimi beyan ettim ama siz daha iyi bilirsiniz hocam ben genelde akademik olarak kendimi gelistirmistim hali hazirda zaten doktora ogrencisiyim
-
@sefa-turkdonmez Estağfurullah hocam hepimiz fikirlerimizi beyan ediyoruz.
-
@siyaset-bilimci Ben dün de aradım. Aynı şekilde hiçbir numarada hat düşmedi. Zannediyorum taşınıyorlar.
-
@keynesinvarisi son gün girdim
-
@belhanda Öyleyse sizle birlikte 3 iletişim mezunu kazanmış sınavı.
-
@keynesinvarisi doğrudur teşekkür ederim bilgi için
-
Veriler ışığında:
103 İİBF-SBF
6 Hukuk Fakültesi
3 İletişim Fakültesi
9 Psikoloji-Sosyoloji
mezunu kazanmış sınavı arkadaşlar. Mühendislik fakültelerinden kazanan yok. -
@keynesinvarisi benim girdiğim gün sanırım bir kişi vardı mühendis benden sonra gelenlerde var mıydı bilmiyorum.