2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@keynesinvarisi Hiç sanmıyorum ama kazanırsam benim de sözüm olsun.
-
@keynesinvarisi Hahahaha ben inandığım için böyle bir söz vermiyorum yağmur duasına çıkarken yanına şemsiye alan adamım ben zaten yarın da açıklanmazsa kim bilir ne kadar bekleriz daha
-
@siyaset-bilimci, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@keynesinvarisi Hahahaha ben inandığım için böyle bir söz vermiyorum yağmur duasına çıkarken yanına şemsiye alan adamım ben zaten yarın da açıklanmazsa kim bilir ne kadar bekleriz daha
@SBF11 ilk maaş günü mü deseydik
-
@keynesinvarisi Daha iyi olur hocam, ilk maaş günü olsun. Yarın açıklanmazsa da sözüm geçerli bu arada, kazanayım yeter.
-
@sbf11 benim de aynı şekilde hocam.
-
Yine yeni bir duyuru.. Kalpten gideceğiz yakında
-
@siyaset-bilimci saat 9 gibi girildi hem de. Gecesi gündüzü kalmadı artık bu işin.
-
@keynesinvarisi Aynen kurum akşam saatlerinde de duyuru yayımlıyor. Öğrenmiş olduk.
-
İletişim Başkanlığına geçtiğimiz yıl 5+ 30 adet atama izni verilmişti. 30'un tamamını iletişim uzman yardımcısı alımı için kullandılar. 31 aralıkta ilana çıktılar. 2020 yılı için 5+20 adet atama izni verildi. Muhtemelen 20'nin tamamını da iletişim uzman yardımcısı için kullanacaklar. Kuvvetle muhtemel Aralık sonunda ilana çıkarlar. İlana çıkmadan önceki alımı sonuçlandırmak isterler diye düşünüyorum. Yani bundan sonra taktik değiştiriyoruz. Süreç ne zaman sonuçlanacak yerine yeni alım olacak mı olacaksa ne zaman ilana çıkılacak sorusunu yöneltiyoruz kaynaklarımıza
-
@keynesinvarisi 20 azmış hocam, bu duruma göre kazanamayıp gelecek sene tekrar denemek istersek şansımız daha da düşecek.
-
@jabs @siyaset-bilimci ' nin iletisinden sonra ben yanıma şemsiyemi aldım hocam. Kazanamazsam kısmını yok sayıyorum
-
@keynesinvarisi Kesinlikle doğru soru. Bence de bunu sormalıyız. Ama bir daha ne sınavlarına ne de mülakatına çalışırım valla, olursa olur olmazsa da artık canımız sağ olsun.
-
Bugün aramayı düşünen var mı? Ben arama kontenjanımı doldurdum sanırım
-
@siyaset-bilimci hocam ben sabahtan beri 3 defa aradım açmıyolar. siz geçen hangi numarayı aradiniz da acmisti
-
@beirutde 0312 590 27 66 bu numarayı hocam çalar çalmaz açtılar ama bazen biraz çaldırmak gerekiyor
-
açıklasalar da bi yanıldıgım ıcın şükretsem bugün açıklancagını dusunmuyorum gecen hafta beklıyordum ama sanırım haftaya kaldı. Ters psikoloji yapıyorum kendı kendıme
-
@siyaset-bilimci açmadilar hocam üst üste denedim yine. açsalar da bişey demicekler zaten yine de denedim
-
@siyaset-bilimci Şemsiye hazır mı hocam ?
-
@keynesinvarisi akşam 10'a kadar yanımdan ayırmayacağım:)
-
@siyaset-bilimci Hadi inşallah hocam. Ancak ben 4 Aralık'ta ısrarcıyım.