2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Biz hep buralardayız. Foruma çok alıştık artık.
-
Yeni duyuru var heyecanlanmayın
-
@keynesinvarisi aynısını yazacakken yorumu gördüm
-
@3pruu Ben forumda yaşıyorum sayılır yetişemezsiniz
-
@sbf11 hocam geçtiğimiz hafta başında açıklanacaktır diye gün sayıp pazartesi günü sabahtan akşama kadar sayfa bekleyip hayal kırıklığına uğradığım için artık öyle beklentilere girmiyorum. Bu sefer de 4 aralik diye totem yapıyoruz ancak bu totem beklentileri çok arttırmasın. ben geçen haftaki henüz onay gelmemiş haberinden sonra sayfaya girip sürekli takip işlerini bıraktım. Şuan sakin modda beklemeye aldım kendimi. Böyle olunca daha rahat oluyor.
-
@sbky1 hocam zaten kamu kurumlarında mülakat sonuçlarının açıklanması 6-8 hafta sürüyor diye biliyorum. Henüz 6. hafta yeni bitti. Bence 8.haftaya da hazırlayalım kendimizi.
-
Kasım ayında açıklanmasını beklemek çok iyimserdi. Aralık sonuna kadar açıklanır ama muhtemelen. İnşallah yani
-
@jabs şuan her şey için hazırım hocam problem yok bekleyeceğiz ne yapalım
-
Normalde yılın ortasında olsak hiç beklemem açıkçası ancak yılsonu gelmiş, bir sonraki alım yapılacak mı, yapılacaksa hangi kontenjandan kaç kişi olacak, bunların belirlenmesi biraz da bu alımın neticesine bağlı, o yüzden aralığın 10 una kadar açıklanması gerektiğini düşünüyorum kurum açısından. Ki ona göre bir karar verilsin.
-
@eballack Öyle öyle bitirdik ama kasım ayını.
-
İşin kötü yanı sadece yeni gelen duyurulardan değil yayımlanıp geri silinen duyurulardan da nem kapar oldum. Bir hareketlilik var sitede
-
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
İşin kötü yanı sadece yeni gelen duyurulardan değil yayımlanıp geri silinen duyurulardan da nem kapar oldum. Bir hareketlilik var sitede
Geri geldi duyuru yanlış alarm
-
@keynesinvarisi Belki yanlış alarm değildir gerçekten hareketlilik vardır
-
@siyaset-bilimci Bu duyurularda gidip gelmeler daha önce de oldu hocam. Bize bir şey çıkmaz gibi.
-
@sbky1, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@sbf11 hocam geçtiğimiz hafta başında açıklanacaktır diye gün sayıp pazartesi günü sabahtan akşama kadar sayfa bekleyip hayal kırıklığına uğradığım için artık öyle beklentilere girmiyorum. Bu sefer de 4 aralik diye totem yapıyoruz ancak bu totem beklentileri çok arttırmasın. ben geçen haftaki henüz onay gelmemiş haberinden sonra sayfaya girip sürekli takip işlerini bıraktım. Şuan sakin modda beklemeye aldım kendimi. Böyle olunca daha rahat oluyor.
Hocam ben İletişim Başkanlığı sitesine günde en fazla 2 kere giriyorum. Bir uyanınca bir de akşam 8-9 gibi. Takip eder moda birkaç gün girdim, sonra hemen çıktım zaten.
-
Site bir tek bende mi gitti girmiyor şu an
-
@siyaset-bilimci Siz yazınca baktım da bende de girmiyor hocam. Sitede sorun var sanırım.
-
@sbf11 @siyaset-bilimci 20 dakikadır böyle aslında. Önce 2-3 dakika bekleyip giriyordu. Şimdi hiç girmiyor.
-
hadi inşallah:)
-
Sürekli sayfa yeniliyorum ve hâlâ açılmıyor çok heyecanlı şu an