2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@Mülkiye19 bilgi stresi azaltır hocam. bol bol okuyun
-
@sefa-turkdonmez doğru söylüyorsunuz. Peki hangi kaynak siteleri tavsiye edersiniz güncel ve dış politika için ?
-
@Mülkiye19 konular güncel oldugu ıcın yazılı kaynak bulmak zor hocam köşe yazısı ve gündem takip etmek iiyidir
-
Nasıl gidiyor çalışmalar?:)
-
@siyaset-bilimci psikoloji konusunda herhangi bir konu başlığı vs. önerisi olan varsa ne güzel olur ne çalışacağını bilmeyince öylece gün sayıyorsun zira ️
-
@3pruu ben de siyaset mezunuyum konu bolluğundan neye çalışacağımı düşünüyorum
-
Karabağ sorununun tarihçesini okumanızı öneririm. Ama çok tehlikeli sorular da sorabilirler; mesala Türkiye'nin COVID-19'la olan mücadalesini değerlendirin gibi. Son yaşanan gelişmelerden sonra nasıl bir cevap verilebilir bilmiyorum. Kıbrıs meselesi de çok önemli tabi.
-
@siyaset-bilimci hangisi daha kötü bilemedim. Kolay gelsin hocam
-
Ek bina kurumun yanında mı arkadaşlar daha önce ek binaya giden oldu mu?
-
@keynesinvarisi kurumu görmüştüm ama hayal meyal hatirliyorum hocam. ek binayla kurum adresleri nerdeyse ayni gibi
-
@beirutde Kurumu biliyorum hocam dediğiniz gibi adrese göre muhtemelen ya yanında ya karşısında ek bina.Yine de bilen birinden teyit etmek istedim.
-
Kazananların büyük çoğunluğu Ankaradaki üniversitelerden gibi. Bilkent,Odtü,Gazi,Ankara duydum çok fazla. Var mı başka üniversitelerden mezun olan ?
-
@keynesinvarisi buradakilerden başka üniversitedeyim ama ben de ankara'danım hocam sayılır mı:) ankara yıldırım beyazıt üni
-
@siyaset-bilimci hangi yıl mezunusunuz
-
@80üstamadnnmsz 2018 hocam. Siz de mi aybü mezunusunuz?
-
@siyaset-bilimci Tabi sayılır hocam Zannediyorum sınavda yabancı dil yer aldığı için böyle bir sonuç ortaya çıktı.
-
Perşembe günü öğleden sonra girecek olan var mı arkadaşlar ? Ben mülakatımdan 1 saat önce gelmeyi planlıyorum. Birkaç arkadaşla tanışırız sanırım o vakitte.
-
@keynesinvarisi ben perşembe öğleden sonrayım hocam:)
-
@siyaset-bilimci Tamamdır hocam denk gelirsek tanışırız inşallah.
-
@keynesinvarisi inşaallah hocam