2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@keynesinvarisi eyvallah hocam, umarım her şey gönlünüzce olur.
-
@keynesinvarisi teşekkür ederiz sizde hakkınızı helal edin. Kendimle birlikte olumlu sonuçlanmasını istediğim kişilerden birisiniz. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığınızı alırız. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@keynesinvarisi Bu başlık altındaki en özverili yazar olduğuna dair kimsenin kuşkusu yok hocam, Temennilerinize ben de katılıyorum.
-
@keynesinvarisi Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar. Eğer hakkım varsa benden yana herkese hakkım helal olsun.
-
İnşallah buradaki arkadaşlarla kurumda tanışmak nasip olur.
-
@senadogan Allah razı olsun hocam sağ olun varsa hakkım helal olsun herkese. Ben de hepinize çok teşekkür ediyorum. @altairtyraen @beirutde @JABS @RY @siyaset-bilimci @SBF11
-
@keynesinvarisi hakkımızda hayırlısı olsun, Allah herkesin gönlüne versin, burası olmazsa daha da iyilerini nasip etsin, başta siz olmak üzere bilgilendirme yapan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
-
@keynesinvarisi gerçekten bu başlığın değerli insanlarındansınız. Başından beri bilgilendirdiniz ve hatta bizi rahatlattınız. Umarım hak eden ve en çok ihtiyacı olanlar kazanır.
-
-
Son 24 saate girdik belki de. Umarım o gün yarındır, bu kadar heyecan boşa gitmesin
-
@keynesinvarisi sizinle birlikte forumu en başından beri aktif kullanan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Hakkımız varsa helal olsun. Ben uzun bir süre forumda yazılanları okumakla yetindim daha sonra buradaki güzel ortama dahil olmak için üye olup yazmaya başladım iyi ki katıldım diyorum. Emeğinize sağlık : )
-
o kadar bekletmişler ki milleti insanlar ermiş gibi konuşuyor, başlık ibo showa dönmüş
-
@gpale Kahkaha attım
-
@gpale hqahhaha
-
@gpale İnsanların birbirinden helallik alması mı ibo show teşekkür etmesi mi?
-
@keynesinvarisi çok duygusal anlar yaşanması iboshow
-
@gpale sonu kara üzüm habbesine baglanir insallah bizim de:)
-
@beirutde inşallah, belki taşınma işlemleri ve covid kaynaklıdır bu kadar uzun sürmesi
-
@gpale Anlıyorum.
-
Bir türlü telefonları açmadılar. Açık açık ay sonuna kadar açıklanacak mı diye sormayı planlıyordum halbuki