2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@3pruu bugün aradınız mı hocam
-
ben bugün sonu 66 ile biten numarayı aradım da çalmıyo bile
-
@siyaset-bilimci yok ben aramadım.
-
Yönetim hizmetleri numarası bende de düşmüyor. Merkezden operatöre bağlanmak istedim ama onda da açan olmadı
-
@siyaset-bilimci o ek binayı da taşıyor olabilirler belki, biz gittiğimizde de dağınıktı etraf, telefon numarası değişir mi bilmem, başka bir duyuru olsa öğrenebilirdik.
-
@siyaset-bilimci bu ileti favorim:D
-
Bütün kaynaklarımdan bilgi almaya çalışıyorum sürekli birileriyle konuşuyorum ama sıfıra sıfır elde var sıfır hiçbir şey öğrenemiyorum
-
@siyaset-bilimci onlarin da mi bilgisi yokmus hocam
-
@beirutde kurumda çalışan bizzat tanıdığım yok hocam ama ulaşabilecek ya da tanıdığı olabilecek kişilere soruyorum onlardan da bir şey çıkmıyor. Direkt kurum içinden biri lazım kesin olarak bunu biliyorum
-
@siyaset-bilimci keşke olsa.benim de kurumla tek bağlantım telefon numaraları ,onla da "iletişim" kuramıyoruz.
-
bu hafta da gelmez kasmayın
-
@hpolitics kasmayın?
-
@beirutde yormayın hocam yani aklınızı zorlu süreçten geçiyoruz sağlığımıza bişey olmasın yani sabredelim gerisi kolay ( sabretmediğinizi söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)
-
@hpolitics ya sabır çekmekten başka bişey yapmıyoruz zaten:)
-
@beirutde film izleyin hocam bakın size önereyim izlediyseniz ayrı tabi "invisible guest" şiddetle tavsiye ederim
-
@hpolitics kitap okumakla geçiyo günlerim zaten.bakayım dediginiz filme de
-
Çalışma saatleri pandemiden dolayı değişti, telefonla ulaşmamız zor bence, yarın tercümanlık sınavı yapılacak perşembe cuma bi ihtimal gelişme olur belki. Bu iş öyle ya da böyle bir nihayete erecek. Bu alımlar için ÖSYM takvimi gibi bir takvim belirlense keşke ama bürokraside ne zaman ne olacağı belli olmuyor, daha önce de dediğim gibi ben iptal olmasını bile beklemiştim, ağustostaki alan sınavından bu yana geçen süre bana yıllar geçmiş gibi geldi. Her şeye rağmen hayat enerjinizi düşürmeyin.
-
sınavlar falan zor derdim de yaşayınca gördüm ki beklemek gerçekten bu süreçte en zoruymuş. insan olumlu da olumsuz da olsa bilmek istiyor. umarım sizlerin 4 aralık totemi tutar yoksa da aralık bitene kadar açıklanır diye inanıyorum.
-
Bugün Tercümanlık için alınacak 6 kişilik kadronun mülakatı var. Yani kurumda insanların olduğunu biliyoruz şu an. Sizce 4 Aralık için uğraşıyorlar mıdır?
-
@raanelam1 uğraşıyorlardır bence ama 4 aralık'a bütün umutlarımı sığdırmıyorum açıkçası. Bunun yanında kurum içindeki insanların dahi (bu işle görevliler dışında) aşamalarla ilgili bilgisi olduğuna inanmıyorum.