2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Yalnız hiçbir hareketlilik yok şu ana kadar
-
@siyaset-bilimci Hocam zaten akşam açıklanıyor.
-
Son saate giriyoruz inşallah
-
@keynesinvarisi gerildim
-
çekirdeğimi alayım siteyi izlerken çıt çıt imdb 8.7
-
Şimdiden kazananları tebrik ederim. Ve yine şimdiden söylüyorum:
Kazanan arkadaşlar, hemen kaçmasınlar.
İşe başladıktan sonra da ara ara burada tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
(Bildirimden dolayı heyecanlandırdıysam affola. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, Allah sabır versin..) -
@ghamul1, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
İşe başladıktan sonra da ara ara burada tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
(Bildirimden dolayı heyecanlandırdıysam affola. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, Allah sabır versin..)Kazananları tebrik ederim yazısını görünce kalbime indi...
-
@jabs al benden de o kadar hocam jaah
-
Mülakatlar bittikten sonra bazı hocalar "Aralık ayına kadar bekleriz." dediklerinde "Kim o kadar bekleyecek." diyordum kendi kendime. Şimdi ise Aralık geldi ve Aralık da bile açıklanıp açıklanmayacağını bilmiyoruz. Hepimize sabırlar diliyorum.
-
@ghamul1 gerçekten kalpten gidiyordum böyle girilir mi mesaja ahahaha
-
Bugun de acıklanmazsa ben aralık ayında beklemem daha arkadas bu nedir ya
-
@ghamul1 Sen ne yaptın öyle hocam. Mesajını okumaya başlarken can verdik burada. Devamını nasıl okuyacağız
-
Saat 18.00'dan sonra her saniye altın değerinde. Umarım bekleyişlerimiz boşa çıkmaz bu hafta da
-
@ghamul1, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
(Bildirimden dolayı heyecanlandırdıysam affola. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, Allah sabır versin..)Allah'tan buraya girmeden önce siteye bakmıştım. Yoksa kısa süreli kalp krizi.
-
arkadaşlar "şimdiden..." diye başlamıştım oysa
cümlelerime. Nasıl bir heyecan atmosferinde olduğunuzu bir kez daha göstermiş oldunuz. Gerçekten Allah hepinize sabır versin. -
-
Gelmedi vefasız.
-
@keynesinvarisi benim hala umudum var bugün için..
-
@keynesinvarisi hocam kesin saat verdiğiniz için ben herhalde duyumunuz var demiştim ama gelmedi maalesef.
-
@sbky1 Geçen cuma siteyle falan oynuyorlardı. Bugün yaprak kımıldamıyor. Zaten bugüne kadar beklediğim hiçbir şey gerçekleşmedi yine şaşırtmadı