2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@3pruu çok geçmiş olsun hocam.inşallah kolayca atlatir eşiniz. Allah şifa versin
-
@3pruu geçmiş olsun hocam Allah şifa versin
-
@beirutde @siyaset-bilimci teşekkür ederim arkadaşlar dikkat edin kendinize...
-
@3pruu Çok geçmiş olsun.
-
@3pruu çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda iyileşirsiniz
-
@3pruu hocam geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
-
@3pruu çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inşallah
-
@senadogan @RY @platypus @keynesinvarisi herbirinize çok teşekkür ederim gerçekten. Gerek bu süreçte, gerek aşı beklerken(ve gelmezken) ister istemez yıpranınca ve sisteme de öfkelenince duygusal bir şekilde burada paylaşmış bulundum. Kusura bakmayın elbette forum bunları paylaşmak için değil ama dediğim gibi yordu... Çoook teşekkür ederim tekrar.
-
@3pruu Estağfurullah. Biz burada hep sohbet ediyoruz. Bence forum her şeyi paylaşmak için. Allah tez vakitte şifa versin.
-
Arkadaşlar ben artık beklemeyi bırakıyorum galiba
-
@siyaset-bilimci keşke o bizi bıraksa.
-
@3pruu Hocam çok geçmiş olsun.
-
@3pruu gecmis olsun hocam
-
Hocam öncelikle gelmiş olsun @3pruu
Birkaç gün önce "Pazartesi arayın." muhabbeti dönmüştü. Bir şey çıktı mı ondan?
-
@altairtyraen bana demişlerdi onu hocam. Aradım fakat yine açan olmadı
-
Bir de ben o gün mesai saatleri dışında şansımı deneyeyim diye aramıştım sanırım güvenlik falan açtı telefonu da o yüzden pazartesi arayın dedi. Yani şu an arasak belki yine açar birileri
-
-
arkadaşların dediği gibi üst kademeden birine ya da özel kaleme ulaşmamız lazım ama irtibatı olan yok maalesef, bu arada @3pruu hocam büyük geçmiş olsun.
-
@ry yeni alım yapacaksanız söyleyin şimdiden sene içi alım yok manasına mı geliyor ben böyle anladım
-
Valla hocam benim anladığım şu: Bizim durumumuz bağlamında eğer 2021 için yeni bir uzman yardımcılığı ilanına çıkarlarsa kısa zamanda sonuçlar açıklanabilir.
Not: Artık açıklayın be!