2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@mutlakbutlan Ah o zalım kuş neler yaşattı bana
-
@keynesinvarisi Hocam eklentinin ismi neydi ?
-
@yolosapiens Page Monitor. Ancak uyarıyorum hocam yine bir akreditasyon duyurusuna kurban gidebilirsiniz
-
@keynesinvarisi hocam, kurumun uzman yardımcılarını bu yıl içinde istihdam etme gibi bir zorunluluğu var mı? Bütçe gibi konularda hiç bilgim yok o nedenle soruyorum.
-
@JABS Hayır hocam. Sadece atama izni verilen kadro için ilgili yıl içinde ilan verilip alıma çıkılıyor. Alım süreçleri çok daha uzun sürebiliyor.
-
@keynesinvarisi anladım hocam teşekkürler.
-
@JABS Rica ederim hocam 2020 yılı içerisinde verilen atama izni kararında şöyle bir hüküm var:
2019 yılında verilmiş bulunan açıktan ve naklen atama izinleri
dâhilinde 31/12/2019 tarihi itibarıyla;
a) Naklen atama işlemlerinde, muvafakat talebi söz konusu personelin görev yaptığı
kurum veya kuruluşa gönderilmiş bulunan,
b) Açıktan yapılacak atamalarda sınav ilanı yapılan,
c) Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçlarına göre yerleştirme yapılması Ölçme, Seçme
ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığından talep edilen,
ve 2019 yılında sonuçlandırılamayan atama işlemleri, 2019 yılında verilmiş bulunan
atama izinlerinden kullanılması kaydıyla, ekli listelerde belirtilen sayılara bağlı kalınmaksızın 2020 yılında tamamlanabilecektir.
(2) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması işlemleri sebebiyle 31/12/2019 tarihi
itibarıyla tamamlanamamış atama işlemleri, işlemin ait olduğu yıl atama izninden
kullanılması kaydıyla 2020 yılında tamamlanabilecektir.Ancak bu kararlar böyle her yıl yenileniyor. vs. vs. sebeplerle tamamlanamayan atama işlemleri 2021-2022-2023 ... yılında tamamlanabilecektir şeklinde.
-
Mesai saati bitirmek üzere olduğuna göre bu haftadan da ümidimizi kesiyoruz galiba
-
maalesef kestik hocam. Umarım haftaya da aynısı ile karşılaşmayız.
-
@siyaset-bilimci ben 18.30 a kadar kesmedim:)
-
@beirutde daha önce o saatlerde duyuru yayımladıkları olmuş muydu
-
@siyaset-bilimci Bence bu haftayı da bitirdik. Bekleyelim diye söylemiyorum ancak akşam 10'da dahi duyuru yayımlandığı oldu.
-
@siyaset-bilimci evet 6 civarinda yayinladiklari olmus
-
@beirutde mülakat gününü 18.15 civarı ilan etmişlerdi. belli olmaz yine de.
-
Benim bu haftadan ümidim yok arkadaşlar.
-
Yok arkadaş bugün de gelmeyecek 2 günde yaşlandık resmen
-
@siyaset-bilimci evet bugunden umudumj kestim ben de. pazartesi nöbete baslariz yine
-
Hafta sonu açıklanma ihtimali yok değil mi
-
@siyaset-bilimci hayır hocam.
-
Lütfen birisi bir şey yazsın ya sayfa yenilemekten, umutsuz umutsuz beklemekten çürüdüm. Geçmiyor zaman