2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@beirutde tamamdır hocam, sağ olun.
-
Arkadaşlar herkese selamlar,iyi çalışmalar diliyorum.
Ekonomi ile ilgili okuma yapabileceğim-mülakata yönelik-bir çalışma,makale,video tavsiyesine ihtiyacım var.
Takip eTtiğiniz bir Ekonomist var mı?
Ayrıca mülakatta ekonomi ile ilgili sorulara tüm içtenliğinizle cevap verecek misiniz bunu merak ediyorum. -
@beirutde hocam sizde 2019 ve 2020 sorular pdf var mi
-
@mia_nur ekonomi ile ilgili soru sorulmamasini temenni ediyorum:)
-
@beirutde iktisat bölümlerine sorulacaktır; sadece dış politika beklemeyin hocam
-
@sefa-turkdonmez olabilie hocam. kurlar hakkinda biraz bilgi yeterlidir. kapsamli bi analiz istemezler
-
bu arada ek bina , ana binayı gectikten biraz sonra sağda kalmakta. ayni yol uzerinde
-
@beirutde bir de koronavirüsün ekonomiye etkisi sorulur muhtemelen
-
Arkadaşlar tekrar merhaba, ben seneye hazırlanmayı düşünüyorum ve bu konuda birkaç sorum olacak.
-
Öncelikle geçen sene İİBF’den 10 kişi alınacak denmesine rağmen 28 kişi alındığı doğru mudur ve sizce seneye (2021) de alım olur mu?
-
Alan sınavının ilan edilen konularında çok çeşitli dersler vardı ancak bu seneki sorulara baktığımızda her dersten soru çıkmadığını görüyoruz. Geçmiş yıllarla kıyaslamak adına 2019 ve 2018’de çıkan sorular elinde olan arkadaşımız varsa rica edebilir miyim?
-
Ben Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunuyum. Olur da mülakata kalırsam sizce beni bölümden dolayı tercih etme olasılıkları nedir ve tabii bu bölümden mezun olan birine mülakatta ne sorabilirler? Benim tahminim İnsan Kaynakları Yönetimi ve iktisat alanında sorular gelmesi.
-
Bu vakitten itibaren, tahmini olarak gene 2021 Mart’ta yapılacak eleme sınavına hazırlanmaya başlamak (Çünkü İngilizce seviyem şimdilik çok zayıf) ne kadar mantıklı?
-
Temmuz 2021’de tecil sürem doluyor. 2021 alan sınavı gene Ağustos’ta yapılırsa bu beni nasıl etkiler?
Biraz çok konuştum, affedersiniz ama süreçle ilgili pek bilgi sahibi değilim dediğim gibi.
Teşekkür ederim.
-
-
@biberot askerliginizi yapın öyle hazirlanin.
-
@biberot geçen sene 10 kişilik ilan verilip 24 kişi alındı. Alan sınavında birçok dersten sorumlu olmamıza rağmen anayasa, kamu diplomasisi ön plana çıkan dersler oldu.
Çeko hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden o konuda bir şey söyleyemiyorum. İngilizcenin sınavdaki ağırlığı gerçekten oldukça fazla, ona gerekli önemi vermeniz iyi olur. Son olarak benim de askerliğim Ekim sonu geliyordu, işe girebilmek için yüksek lisansa başlayarak tecilimi uzattım, bunu düşünebilirsiniz -
Pazartesi mülakata girecek olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşmak isterlerse merakla bekliyor olacağız:)
-
@john sorun yaparlar mı askerliği? Gerekirse bu yıl Aralık Ocak gibi yüksek lisansa başvururum.
-
@biberot yapmazlar bnce birde ertelemekten kurtulursunuz .
-
Ee yarın başlıyor, hazır mıyız?
-
Arkadaşlar merhaba,
duyuruda yanımızda getireceğimiz bir evraktan bahsedilmiyor keza İletişim Uzmanlığı Yönetmeliği'nde de böyle bir şey görmedim. Teyit amaçlı soruyorum: yanımızda bulunacak herhangi bir evrak söz konusu mu? -
Bugüne kadarki süreçte bilgi paylaşımında bulunan, bilgi edinmemiz için çaba gösteren, sorularıyla ve cevaplarıyla bizlere yardımcı olan, birçok başlıktan daha seviyeli ve saygılı bir başlık oluşmasına katkı sağlayan ve en önemlisi bu zorlu ve uzun bekleme sürecini birlikte daha faydalı, daha sağlıklı geçirmemizi sağlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Emeklerimizin karşılığını alırız inşallah. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
-
@MaxWeber hayır herhangi bir belge götürmüyoruz
-
Herkese başarılar hakkımızda hayırlısı olsun
-
Ben de herkese başarılar diliyorum. Yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.