2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Herkese başarılar. Gündem biraz yoğun yarına kadar bakmanızı tavsiye ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
başarilar arkadaşlar. insallah güzel bir mülakat süreci yaşar sonrasi da hayirli bi sekilde sonuclanir insallah
-
Herkese başarılar, hakkımızda hayırlısı olsun.
-
çok teşekkürler herkese başarılar dilerim
-
Herkese başarılar, herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Ben de bugüne kadar forumda paylaşım yaparak bize katkı sunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Sözlü sınava katılacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
O zaman Bi başarılar da benden iyi akşamlar
-
@MaxWeber, içinde söyledi: 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar merhaba,
duyuruda yanımızda getireceğimiz bir evraktan bahsedilmiyor keza İletişim Uzmanlığı Yönetmeliği'nde de böyle bir şey görmedim. Teyit amaçlı soruyorum: yanımızda bulunacak herhangi bir evrak söz konusu mu?Arkadaşlar kusura bakmayın burada yanlış bilgi vermişim. İletişim Uzmanlığı Yönetmeliği'nde madde 9'da sözlü mülakat aşamasında yanımızda getirmemiz gereken belgeler sıralanmış ama duyuruda bu belgeleri getirmemiz gerektiği belirtilmemiş.
-
@MaxWeber o belgeler ilk girişte sunduğumuz evraklar değil mi hocam? Ben sözlü sınav için herhangi bir belge göremedim yönetmelikte. Bu arada sosyoloji alanından mı giriyorsunuz sormam da sakınca yoksa?
-
@3pruu Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
-
@MaxWeber isimden sordum bir umut kolay gelsin hocam başarılar
-
İlk girenlerden var mı arkadaşlar forumda olan? Nasıl geçti sorusuyla beraber geçmiş olsun dileklerimizi iletelim
-
arkadaşlar girenler cevap verırse sevınırım mulakatların süresi sarkıyo mu öğlen benim mulakatım ona göre dönüş biletimi alıcam
-
@sefa-turkdonmez siz benden öncesiniz galiba. Size 15 dk süre vermişler. Bana ve benden sonraki arkadaşa 30'ar dk verilmiş. O da sarkma olursa diye düşünüyorum. Muhtemelen 13:00'dan sonraya kalmaz.
-
@EconomisTurkmen tesekkur ederım hocam
-
Deneyimlerinizi bekliyoruz
-
Arkadaslar geçen sene kazananlar liste asılmadan önce aranmışlar mi yoksa herkes aynı anda mı öğrenmiş bilen var mi?
-
@altairtyraen aynı anda liste açıklanır. Tek tek aranıp önceden haber verileceğini düşünmüyorum
-
Bugün mülakata giren arkadaşlardan forumda olanlar paylaşırsa çok seviniriz arkadaşlar. Eğer sorular hakkında bilgi vermek istemiyorsanız bile ortam hakkında ne kadar sürdüğü hakkında vs bilgi vermeniz bile yeterli olur
-
@senadogan ne güzel olurdu gerçekten. Bugün sürekli foruma baktım. Ama mülakata giren foruma girmiyor olabilir mi