2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@eballack çok teşekkür ederiz hocam. Umarım hakeden herkesin güzel sonuçları olur.
-
@eballack tüm sorular mı İngilizce olarak soruldu? Geçen seneki mülakatta ing. konuşma var mıydı? Son sorum tüm forumdaşlara
-
@Carpe-Vita Hayır bir kişi bazı ingilizce sorular yöneltti. Mantık olarak bana Almanca sormaları gerekiyordu ama yapacak bir şey yok.
-
Ha bu arada ben mülakata kalamadım arkadaşlar ama süreci takip ediyorum gelecek alımlar için. Sonra şeyapmayın da
-
@eballack çok teşekkürler bilgilendirme için hakkınızda hayırlısı olsun
-
@eballack bilgi verdiğiniz için teşekkürler.
-
@3pruu sizin nasil gecti ?
-
@john-hicks benim son gün hocam.
-
@3pruu sizde keybesin varisi arkadasimiz gibi yapmazsiniz degil mi? Kimse yardimci olmak istemiyor.Ama sunu unutuyorlar bu isler nasip
-
@john-hicks ya sen kimi ne kadar tanıyosun da millete aklın sıra laf sokuyosun. haddini bil biraz
-
@john-hicks ben kesin yazacağım da kimseye bir faydası olacağını sanmam bu yıl için mülakata giren sondan üçüncü kişiyim. Yalnız ben psikoloji mezunu olup da mülakat deneyimini paylaşan kimseyi göremedim. Yeni gireceklerin işine yarar umarım.
-
@john-hicks bu arada o arkadaşın da girip girmediğini bile bilmiyoruz. Yazmak istemeyene de sonuna kadar saygı duyuyorum. Duymalıyız da bence...
-
@3pruu kesinlikle ya çok isterdim yazmalarını ama morali bozuk olabilir yazmak istemeyebilir insanlar
-
@eballack çok teşekkürler bilgi paylaşımı için. Ben de paylaşacağım ancak son gün benim de. Gelecek sene yardımı dokunur umarım.
-
Keynesinvarisi mülakata henüz girmedi, yarın girecek. Bilmeden çok şey yapmasanız mı acaba:)
-
Kaldı ki arkadaş mülakata girip soruları buraya yazmak istemeyebilir. Bu durum gayet normal bence. Benim mülakatım cuma günü öğleden sonra. Bu zamana kadar bir kişiye de mülakatta ne sordular diye sormadım. Bilgi vermeyen hakkında imalı konuşmak da yakışık almıyor bence.
-
@siyaset-bilimci ben sahsin eski yazdiklarini ve bencil uslubunu elestirdim.Kendisi bni ilgilendirmiyor.Tabikide bilgi vermeyebilir.Ama sonucta burasida bir forum
-
@john-hicks Sizi tanımam etmem biz yaklaşık 10 aydır buradayız. Sizi ilk defa görüyorum. Yazdıklarınıza cevap vermememin tek nedeni başlıkta lüzumsuz polemik yaratmamak. Seviyenizi koruyun haddinizi bilin. Ek olarak biz özelden yazışacağız diye bir cümle kurmadım. Ben özelden yazacağım diye bir cümle kurdum. Herkes istediği gibi paylaşımda bulunabilir. Benim kararımı çoğunluğun kararıymış gibi yansıtıp insanları kötü bir şey yapıyormuş gibi zan altında bırakmayın. Bilmek istediğiniz ortamsa ben de şu kapıdan girdim asansöre şöyle bindim tuşuna şöyle bastım 4. kata çıktım şu kadar kişi vardı şöyle davrandılar gibi cümleler kurabilirim. Ama şunu özellikle belirtiyorum size karşı hiçbir sorumluluğum yok. Tekrar söylüyorum haddinizi bilin artık. 3 gün sonra siz alacağınızı alıp gideceksiniz çünkü burada bir işiniz yok biz yine burada devam edeceğiz. Nasip Allah'dan . Beni siz yargılayamazsınız 10 aydır birlikte olduğum insanlar yargılayabilir. Bencil olduğumu ya da olmadığımı ancak onlar düşünebilir. Onlarla aynı yolda yürüyoruz. Onları dikkate alırım. Ama sizi değil. Beni taciz etmeye devam ederseniz sadece lüzumsuz polemiklere, seviyesiz bir ortama ve farklı bir üsluba neden olacaksınız. Hiçbir kazancınız olmayacak. Bizim de böyle bir şeye ihtiyacımız yok. Kimimiz sadece artık bir iş sahibi olmaya çalışıyor kimimiz daha iyi bir işe sahip olmaya çalışıyor. Yani burada dişimizle tırnağımızla bir mücadele veriyoruz. En azından buna saygınız olsun.
-
Arkadaşlar mesele hakkında bilgisi olanlara sormak istiyorum da; geçen seneki mülakat ve sonucunun açıklanması arasında 4 ay varmış, fakat o zaman araya hem seçim hem de bayram girmişti. Ayrıca arşiv taraması yasasında da süreci hızlandıracak bazı değişiklikler yapıldı. Sizce daha hızlı bir açıklama süreci umabilir miyiz?
-
@altairtyraen Ben arada 1 ay var diye biliyorum hocam, tekrar bakacağım az sonra.