2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@SBF11 3 nisanda mülakatlar bitti 26 temmuzda sonuç açıklandı.
-
Evet baktım şimdi arada 3-4 aylık bir süre varmış. Bu sene sözleşmeli personel ve işçi alımı mülakat duyuruları 15-16 Temmuz'da ilan edilmiş. Mülakat sonuçları ise 21 Ağustos'ta açıklanmış. Eğer bizde de süreç böyle olursa mülakat duyuruları 28 Eylül'de ilan edildiğine göre, bu ayın sonunda ya da Kasım ayının başında sonuçların ilan edilmesi lazım.
-
Sürecin geçen sene olduğu gibi 3-4 aya yayılacağını düşünmüyorum ben.
-
@SBF11 Evet sözleşmeli sonuçları mülakat bitiminden itibaren 1 ayda açıklandı. Benim beklentim en fazla 2 ay süreceği yönünde.
-
Arkadaşlar tamam da geçen seneki sözleşmelilerin alımı - olmuşsa eğer böyle bir alım - yine 1 ayda olduysa prosedür farklı işliyor demektir. Böyle bir durum söz konusuysa kıyas yapmak anlamsız olur.
-
Arkadaşlar az önce aradılar kurumdan cumartesi öğleden sonraki mülakatlar sabaha çekilecekmiş. Herkesi ararlar sanırım ama bilgisi olmayanlar, il dışından gelecekler vs. için bu da burada bulunsun.
-
@3pruu mail de geldi az önce, mülakat süresini 10 dakikaya düşürmüşler.
-
@razdvatri ne bu acele
-
@beirutde
'İdarenin yoğun gündemi sebebiyle' denmiş. -
@razdvatri bu acele insallah sonuclar icin de gösterilir : )
-
@3pruu
Evet hocam öyleymiş, beni de aradılar biraz önce. Galiba son güne özgü bir durum sadece. Öğleden sonra yoğun bir gündem olduğu için daha erken başlatıp öğle araSı vermeden bitireceğiz demişti arayan kişi. 10dakikaya düştüğünü hesaplamamıştım ama çabuk çabuk geçecek olması açısından daha iyi mi oldu bizler için de acaba bilemedim. -
@xinna ben de bilemedim. Galiba deneyimleyip göreceğiz iyi mi oldu kötü mü ️
-
Bu arada arkadaşlar mülakat zaten 10dk civarı sürüyor. Bir değişiklik olmamış yani.
-
@eballack o zaman sevindim bu bir dezavantaj olmadı o halde
-
İibf'nin mülakatları bitti sanırım, hepimize geçmiş olsun
-
Herhangi bir psikoloji mezunu kurumun sınavına girerse diye yazıyorum bunları arkadaşlar. Duyum ve algı sordular bana. Kamu Diplomasisi ve konvansiyonel diplomasi arasındaki farkları İngilizce anlattırdılar. Turkey for.... Nedir diye sordular. Kamu Diplomasisi örneği sordular. Araçlarını sordular. Bir de Türkçe kendimi tanıttım. Herkese geçmiş olsun, bitti.
-
Mülakatlar bittiğine göre diğer arkadaşlar da tecrübelerini ve yöneltilen soruları paylaşabilir mi rica etsem. Özellikle uluslararası ilişkiler mezunlarının sorularını çok merak ediyorum
-
Geçmiş olsun arkadaşlar.
-
Başlasın o zaman heyecanlı bekleyiş
-
Bende İngilizce soru gelmedi, psikoloji ile ilgili kısım yoktu. Kendimi tanıttım. Daha çok bireysel sorular geldi neden ne yaparsın gibi. Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş tarihi, 6284 nolu yasa tarihi, şuanki aspb bakanının ismi, etkilendiğin üç düşünür kim olurdu gibi sorular vardı.