2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@3pruu öyle sanırım bu zamana kadar hiç ses çıkmadığına göre
-
Arkadaşlar mülakat sırasında maske ile mi konuşuyoruz yoksa çıkarıyor muyuz? bilgisi olan var mı?
-
Hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar, umarım başarılı olursunuz.
-
@JABS içeri maskeyle girilir ancak konuşurken çıkartmanız istenir sanırım daha önce girdiğim mülakatta öyle olmuştu
-
@beatrixxx teşekkürler.
-
@senadogan gecen sene 30 kisi mi alindi bilginiz var mi?
-
@senadogan hocam bugün girecekler içinde forumdan tanıdığımız sadece siz varsınız. Siz de ortam hakkında bilgi vermezseniz bugünden de umudumuzu kesicez heralde
-
Ben mülakata kalamadım ama giren arkadaşlar özelden ya da foruma tecrübelerini yazarlarsa sevinirim
-
@john-hicks 29 kişi alındı diye hatırlıyorum.
-
@SBF11 bu senede alim olur mu?
-
sanırım mülakata giren hesabı siliyor
-
Yarın gireceğim ben de sözlü mülakata. Akşamına yazarım arkadaşlar buraya ortamın falan nasıl olduğunu.
-
@eballack çok teşekkürler. başarılar dilerim güzel geçer inşallah
-
@eballack teşekkürler
-
@platypus yok burada bir keynesin varisi lakapli bir arkadasimiz vardi.O diyordu hep biz izelden yazisacagiz diye ondandir bu sesizlik yalniz bn bu arkadasi keynesi taniyan bir iktisatci olarak varisi gibi de görmüyorum.
-
@eballack başarılar
-
@john-hicks Bunu bilemem ki hocam. Ama Stratejik Plan'da okuduğuma göre kurumda çok fazla boş kadro var. Yani buna dayanarak konuşacak olursam daha fazla alım yapılır diyebilirim. Bunun sadece tahmin olduğunu belirtmeliyim.
-
Bugün öğleden sonra girdim arkadaşlar mülakata. Tam benim gireceğim sıra komisyon başkanı olan İletişim Başkan Yard. Çağatay Özdemir'in işi çıktı o yüzden yaklaşık 2 buçuk saat onu bekledik. Ancak o gelmedi ve mülakatı onsuz yaptılar. Komisyonda üç kişi vardı. Hepsi farklı farklı sorular yöneltti. Sınava Almanca'dan girmeme rağmen İngilizce konuşmamı istediler. Bunun harici sizi kayıt altına alıyorlar ve maskenizi çıkartabiliyorsunuz. Çok beklemenin etkisi mi bilemiyorum ama sınavın zorlayıcı olduğunu söyleyebilirim. Herkese başarılar.
-
@eballack n3 hakkinda ingilizce konustunuz
-
@john-hicks Kişisel şeyler genel olarak. YL teziniz ne olacak ne hakkında çalışmak istiyorsunuz gibi.