2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Ben salı günü sorduğumda cumartesi bitiyor mülakatlar dendi. Temaslı veya karantinada olanlar için de sormuştum cumartesi bitiyor onun dışında yok dendi daha sonrasında ne oldu bilemiyorum
-
@senadogan aaa bu güzel haber. Teşekkür ederiz
-
@altairtyraen cumartesi de öğleden önceki gruptan bir kişi gelmemişti.
-
@platypus listeye baktığımda isimlerin hepsi imzalı gördüm ben. Ama gözümden kaçmış olabilir
-
Henüz çoook erken ama var mı bir duyumu tahmini olan ne zaman açıklanacağına dair?
-
@siyaset-bilimci iki hafta sonra bir yoklayalım hocam şu an çok erken
-
@siyaset-bilimci ben de sabızsızlandım en azından bir tarih verirler mi diye umup aradım. Ama ulaşamadım yönetim hizmetlerine.
-
@3pruu ajaj zaman zor gecicek bizim icin anlasilan
-
@3pruu hocam yönetim hizmetlerini bilmem de tekrar arayacak olursanız 03125835812 bu numarayı arayın çok ilgili bir personel çıkıyor yani hep aynı kişi çıkıyorsa
-
@siyaset-bilimci Çok ilgili ve her konuda bilgili. Daha cevap alamadığım olmadı. Diğer numaralardan aldığım tek cevap "Bize gelen bir bilgi yok. Duyuruları takip edin".
-
@siyaset-bilimci tamamdır arayayım kızım uyanınca arayan olmadı değil mi? Şimdi yeter artık demesin Bi de çok ilgili arkadaş
-
@3pruu Ben aramadım henüz hocam bir süre bekleyeceğim.
-
Ne zaman arayıp net bilgi alıp buraya yazsam aynı gün açıklandı. Net bilgi alırsanız sonuç yakın demektir.
-
@keynesinvarisi tamamdır teşekkür ettim. Yazarım buraya söyleneni.
-
Yok arkadaşlar bu numara da cevap vermiyor. Başka zaman tekrar deneriz
-
Günaydınnn. Ulaştım ama belirlenmiş hiç bir tarih henüz yok dediler beklendiği üzere
-
@3pruu teşekkür ederiz hocam
-
@siyaset-bilimci ne demek keşke güzel haberler verebilseydim.
-
Sözleşmeli alımlar hala devam ediyor. Bence bizim süreç de çok uzamayacak bu yıl.
-
@keynesinvarisi 1 hafta falan geçsin de tekrar ararız olmadı, böyle çok heyecanlı oluyor