1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@hustundag oluşturulmadı galiba paylaşılırdı yoksa
-
Yarın gec basvuru icin basvurular acilacak insallah sehir degistrme tercihide sunarlar ankaraya gitmek sknti su donemde.
-
İdare hukukunda yerel yönetimler sınava dahil mi ? Alican hocanın sayıştayında almamışlar bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi
-
@hustundag yok dahil değil idareye
-
@hustundag ilanda yazmiyo ben çalıştım ya
-
İdarenin kapsamı tam olarak nedir sadece idari teşkilat mi mahalli idareleri ve idari yargıyı çıkarınca pek bir şey kalmıyor
-
Hadi bismillah! Ankara dışında da olmalı!
-
@churcill idare hukukunun kapsamı idari sözleşmeler kamu hizmetleri ve ihaleleri, kamulaştırma, idarenin sorumluluğu, kamu malları ve kamu görevlileri. Yani illa ki bi Cumhurbaşkanlığının yapılanmasını ya da yardımcı kuruluşları, Sayıştayı, Danıştayı vs yine bilmek gerekli diye düşünüyorum ama Sayıştay sınavında tutup da il özel idaresini ya da belediye encümenini sormazlar diye düşünüyorum o mahalli idareler ve idari teşkilat konusu daha çok. Daha net bilgisi olan varsa iletirse sevinirim
-
@nrpsmf çıkmış sayıştay idare sorularından il özel idaresiyle ilgili ayrıntılı sorular var konsensusu çözen arkadaşlar görürler . kapsamına dahil bence .
-
@kartalyürekli olabilir hocam gözden kaçırmışım demek ki teşekkür ederim
-
@nrpsmf rica ederim .
-
Malesef hepimize ankara yolu gorundu
-
@kürşadd şehir dışından geleceklere kolay gelsin cidden hem maddi hem manevi zor
-
pandeminden dolayi degilde normal zaman icinde birden fazla sehirde sinav olmasi cok mu zor 250 lira aliyorlar bide rezillik
-
Kamu harcamalari
Kamu gelirleri
BorclanmaMaliyede bu konular yok mu arkadaşlar
-
@Muhalba yok
-
-
Arkadaşlar daha önce bahsedilmiştir belki ancak göremedim ben.
Rica etsem İdare, Medeni, Borçlar, Ticaret derslerinden hangi konularda sorumlu olduğumuzu belirtebilir misiniz? Farklı farklı yorumlar yapılıyor. -
@KamuAdayı https://www.tercihiniyap.net/m/kpss/sayistay-denetci-yardimciligi-eleme-ve-yazili-sinav-konulari-h11103.html linki buraya bırakayım her dersin içerikleri yazıyor