1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@mj_23 bende 160 yaptım yüzde 70 indirimli soruyu diyorsunuz demi
-
@adanali01 evet hocam ben de 150 buldum ama emin de değilim
-
@Maslow ben de asgari ücret yaptım
-
Muhasebe ne alaka ya, diğer dersler çok makuldu. Muhasebeden elediler milleti. Muhasebeye gelene kadar çoğu aday bu sefer kazandım demiştir.
-
@strtmn hele 2 soru vardı ki bol işlemli 1 dk de cozmen imkansız
-
Kamulaştırma 1 3 olacak arkadaşlar
Dmk sorusu kariyer
Ticari işletme değildir adi şirket
Acente öncüllü hepsi -
@Marsiyal, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
Muhasebede karşılıksız çıkan çekin iadesi nasıl oluyordu arkadaşlar?
Alıcılar borçlu alınan çek alacaklı yaptım ama o kadar basit değildir heralde?
-
@kalemcanavarı kamulaştırma sorusunu hatırlatır misin hocam
-
@Marsiyal 120 borçlu 127 diger tic. Alacaklar alacaklı olmalı . Var miydi böyle bi seçenek bilmiyorum sinav girmediğimden
-
@aroma hocam alınan çeki de orda ters kayıtla kapatmak gerekmiyor mu
-
@mj_23 alınan çek karşılıksız olduğundan 127 de izlenir iadesinde de çıkış yapılmalı
-
@aroma soruda karşılıksız diye bir şey yoktu sanki belki ben de yanlış hatırlıyor olabilirim
-
@mj_23 kamulaştırma işlemi hakkında aşağıdakilerden hangisi doğrudur
1 tek yanlı
2 düzenleyeci işlem
3 birel işlem cevap 1 ve 3 -
@kalemcanavarı yalniz 1
-
@mj_23 sinavla bağım yok soru bu şekilde sorulduğu için burda benim ki bi yorum sadece.
-
@mj_23 karşılıksız çıkıyordu ama kendisindeyken değil kendisi borç ödeme amaçlı başka bir işletmeye veriyordu o işletme karşılıksız çıktığı için iade ediyordu bizim işletmede ilk aldığı işletmeye iade ediyordu çeki karışıktı biraz
-
@Marsiyal sanırım hocam siklarda diğer ticari alacaklar seçeneği var mıydı animsayamadim
-
@mj_23 hatırlamıyorum ki hocam muhasebe fazla zordu ya gerek yoktu bu kadar kasmaya
-
@Marsiyal kısa dönemde arz eğrisi vardı sanki
-
@Marsiyal kesinlikle bencede fark yaratan muhasebe olacak