1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@LLaffer hayır hocam klasikte göreceğiz inşlh .
-
@karar teşekkür ederim hocam, inşallah.
-
@LLaffer 2018 klasikte iptal ve tam yargı davalarında subjektif ehliyeti, 2019 klasikte ise iyuk 20/a ve 20/b arasındaki farkı, burada 5 tane madde vermişti sanırım dava açma süresi, ilk inceleme, karara bağlanma, temyiz vs.
-
@kombassankoma sağolasın hocam teşekkür ederim.
-
@karar teşekkür ederim hocam
-
Basvurular bugunmu
-
@kürşadd evet
-
Başvurular başladı
-
Duyuruya göre sadece Ankara'da olacak
-
@abcdefg basvururken farkli illeri götermiyo mu ?
-
@beirutde il seçimi ekranı yok hocam. Ösym son duyurusuna göre Ankarada uygulanacak diyor
-
İl seçimi yok Ankara’da olacak sadece galiba . Değişir mi sonradan sizce arkadaşlar
-
@mathilda basvuru sayisina göre sonradan degisebilir bence
-
@karar hocam 5018de nelere bakmalı?Şu maddelere dikkat edin diyebileceğiniz maddeler var mı acaba?
-
@MMmustafa iki virgül arası dahi önemlidir , didiklemek gerekir geç diyeceğim maddesi yok hocam . Basit ama dikkat ister eleyicidir 4. ayda ek madde 7 geldi mücbir sebeple alakalı en son bildiğim güncel tutun yeterli . Allh zihin açıklığı versin .
-
@kombassankoma hocam sizi geçmiş başlıklardan hatırlıyorum. Bu noktada bize yardımcı olabilirsiniz. Klasik sınava nasıl çalışmalıyız.
-
@karar hocam 5018 sayılı kanunu eleme sınavı için mi ; yoksa klasik sınava yönelik mi incelemekte fayda var. Ayrıca 213 vuka bakalım mı?
-
Bende basvuru ekrani halaacilmadi neden acaba
-
Hakimlik ve kaymakamlık sınavlarının daha önce Ankara dışında yapıldığını hatırlamıyorum, ancak Sayıştay sınavı İzmir ve İstanbul’da da yapılırdı. 2018’de Sayıştay sınavına İzmir’de girmiştim. Bu dönemde hakimlik ve kaymakamlık farklı illerde yapılırken Sayıştay sınavı sadece Ankara’da yapılacak. Üstelik Sayıştay sınavı kaymakamlık-hakimlik sınavının ortasında olacak. Gerçekten anlamak mümkün değil.
-
@malthus76 akıl sır ermez