1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@Hasso helal süper yapmissin benimde kpss iktisat 32 d 7 y ,benimde 14 e 1
-
Hocam su sorular zor diyorsanız bisey demiyorum
-
@adanali01 muhasebe süreye ve geçen senelere göre ağırdı. Genel kültür kısmı kolay değildi . Diğer bölümler bir tık geçen sene ye göre kolaydı diyebiliriz . Ama sınavda aşırı kolaydi havası doğru değil .
-
KPSS için de çok kolay demişlerdi bakalım bu sınavın kaderi de KPSS gibi mi olacak !!!
-
@lallanaa aşırı kolay değildi ama zor bir sinav değildi kpss ye çalışan çok rahat 70 üzeri yapardı
-
@lallanaa boşver hocam sınav çok aşırı kolaydı Ama sınavın kalitesi aşırı derecede düşmüş
-
@tefekkür vala Benim kpss yorumlarima bakabilirsiniz dediğim gibi cikmismi cikmamismi
-
@adanali01 Hocam size özel değildi yazmam. Ne dediğinizi veya tahmininizi de bilmiyorum. Peki madem tahminim iyi diyorsunüz anladığım kadarıyla kaç doğru ile kapatır bunu merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama.
-
@abondance_55 ben bu sınavdan çok rahat yüksek alacagım diyenin burda bu şekilde yorum yapacağına inanmıyorum. Tamamen manipüle ediyorlar .
-
@lallanaa katılıyorum hocam yazılıda rakip elemek olarak süzüyorum
-
@abondance_55 benmi rakip elemek istiyorum haklisiniz hocam
-
@adanali01 ortaya koydum neden üzerinize aldınız?
-
@abondance_55 Her sene bu olaylara şahit oluyoruz ilk zamanlar etkiliyordu ama şimdi tebessüm ile geçiştiriyorum . Sizde zamanla alisacaksiniz .
-
En iyisi dersin başına geçmek hocam
-
Arkadaşlar bu sınav soru başına 1 dk olan bir sınav. Yani bu sınav süre sınavı. Kendim, kendi çevrem ve sınav çıkışı duyduklarımdan hareketle herkesin yerine göre 2 3 4 ya da 5 soru yetiştiremeyip salladığı öyleki kitapçığı bile açıp hangi soruyu salladığını bilmeden optikten işaretlediği soru var. Sallanılan sorunun cevabı %90 oranında ya hatırlanılmaz ya da yanlış hatırlanır. Diğer sınavlarda da olduğu gibi ne yazıkki çoğu arkadaş bu salladığı soruları doğru sayma eğiliminde oluyor bilerek ya da psikolojik bir hareketle bilmeyerek. Her sınav sonrası ösym yanlış hesaplamış şu kadar sorum gözükmüyor. Sizde de öyle mi vs söylemlerle karşılaşıyoruz. Ha bir de süreyi yetiştirmek adına basit soruları kaçırma olayı da yüksek oluyor. Demem o ki sınav geçen sene bandı veyahut 1 2 doğru üstte kapatır. 70lere çıkacağına ihtimal vermiyorum. 64 65 ve üzeri arkadaşlar sonuç beklemek yerine klasik sınava başlasınlar. Ha olur da sınırdan giremezlerse diğer sınavlara da hazırlık olmuş olur. Sonuçlar açıklandığında da kaçla kapattığını zaten görecez. 1 2 doğru yükselebilir söylemim de kpss sonrası bir sınav olması dolayısıyladır. Herkese başarılar.
-
https://forms.gle/x5VGxwGj4LpHYsBU6 ankete katılalım arkadaşlar
-
Muhasebe haric sinav bilgi agirlikliyd kisa ve netti o yuzden kolay algilandi ancak muhasebeye ne cok zor ne cok kolay diyebilirim tek kelimeyle "ilginç" derim muhasebede bazi soru tarzlarini ilk defa gordum
-
@isletme15 rekor begeni bekliyorum bu iletiye
-
@Mambaa ağzına sağlık hocam bende bunu anlatmak istemiştim asıl olarak
-
Yeni sınav açılırsa geçen yıl ki sınavla ilgili ne konuşulmuş diye girenler '' lan bunlar neyin kafasını yaşamışlar'' diyecekler.