1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
Ösym sayfasinda sayistay sonucu ust siralara cikti . Ramazanda sehrimizin iftar vaktini bekler gibi bekliyoruz yukari dogru cikmasini
-
@lallanaa cok bekledik hocam pazartesi aciklansa iyi olurdu ama sanmiyorum sali gunu kismetse rahatlicaz iyi ve ya kotu hakkimizda hayirlisi
-
Varmı bi tahmini olan..sizce kaçla kapatıcak
-
@rkorkmaz hocam bunlar cok tehlikeli sorular
yapilan ankete gore 65-66 yine taban gibi duruyor benim dusuncem alan agirlikli bir 65-66 soru ilk 225 te olacaktir insallah. 44-21 ya da 44-22 tahminim -
@ofa saygıdeğer hocam, çıkmış soruları nasıl temin ettiniz.
-
@jeffbezos 18-46 da girsin
-
insallah hocam neden olmasin bu tahmin yapma isi cok riskli emek veren herkesin dualari kabul olsun
-
2 gün kaldi bu aksam derbi vb var onlara bakarken zaman gecer pazartesi de master chef patlatiriz oldu sana salı . Insallah guzel habeler aliriz .
Not: (Mac izlemeyen hanimefendiler icin de bu aksam mastercef elemesi var ) -
@urfaspor63 hocam forumda bir zamanlar vardı 2018 sınavında iptal olayı yaşadığında bir WhatsApp grubu kurmuştuk orada tüm yılların yazılı soruları mülakatta çıkanlar dahil atılıyordu şimdi forumda duruyor mu inanın bilmiyorum
-
Bugün umarım açıklanır.
-
@urfaspor63 evet gerçekten sıktı. Bence sonuçlar hazırdır.
-
@önemli sonuclar coktan hazirdir hocam aciklama gunu bekleniyor sadece.
-
@urfaspor63 bu sene nedense gününden şaşmadı
-
@kalemcanavarı evet her sinav tam zamaninda ve genel olarak sabah saatlerinde aciklandi yine ayni sey olacak gibi
-
@kalemcanavarı geçen sene bir gün önce açıklanmıştı
-
@urfaspor63 sayistay mi hocam ? Kaymakamlik oyle aciklanmisti ama sayistayi biomiyirum
-
@lallanaa evet hocam sayıştay.
-
@urfaspor63 İnş bugünde böyle olur
-
Daha aciklanmaz heralde demi arkadaslar bu gece
-
@bambam yarın inşallah açıklanır