1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
Yazıp yazıp siliyorum burda amaç gerçekten kaçla kapatacağını mı saptamak yoksa her gelene '' sana kesin gelir kardeşim çalışana devam et'' mi demek.paylaşılan netlerle ve beklenen taban puanı tahminine göre forumun yarısından çoğu 225 e kalıyor.
-
Ders çalışmanın bırakılması rahavet le ilgili. Sınavdan sonra herkese bi rahatlık çöktü
-
@law ben de sanmiyorum kpss ye 1.5 milyon adam girdi 5 haftada aciklandi bu sinavin hakki esasen 3-4 gun ama sinav cok oldugundan sanirim siraya koyuyorlar
-
@Hasso katiliyorum hocam bazen ben de yasiyorum
-
Biz 64 e havlu attık anlaşılan
-
@tefekkür hocam burdaki yazilanlar yorumdan ibaret sinava calismamak bence biraz kendinize haksizlik olur burda yazilanlarin yuzde kaci dogru kaci yanlis belli degil o yuzden 64 nete calismamak bence biraz yanlis olur bilmem katilir misin
-
@mj_23 geçen sene aşağı yukarı yazılan çizilen gibi olmuş ondan dolayı bu kanıya vardım
-
@tefekkür yine de calismaya deger oldugunu dusunuyorum olmassa bile vmy ve diger kurum sinavlari icin zaten ayni calisma da gecerli
-
@mj_23 evet haklısınız hocam. Hakkımızda hayırlısı olsun cümlemiz için inşallah
-
@tefekkür amin hocam hayirlisi
-
@Hasso yok hocam öyle herkese size gelirlik bir durum yok ama 64-65ten itibaren herkesin şansı var,daha aşağısı zaten hayal. Herkes netini biliyor ona göre bir yol çizer tabiki
-
Şimdi kendi netlerini gerçekten yazarsın kimse sana şans tanımaz kesin kaybettin gözüyle bakılır sende dersin ah ya ne kadar da aptalım millet acayip güzel yapmış sınavı , sonra sınav açıklanır sen kazanırsın daha sonra o çığırtkanlık yapan insanların hiç biri burda bulunmaz , bazıları pişkin olur ya yanlış saymışım filan falan diye , tutup ya arkadas bak sınavı ben kazandım ama sınav sonrası senın konusmaların yuzunden canım sıkıldı moralım bozuldu desen bu sefer de sınavı kazandın ya böbürleniyorsun olur , o yuzden sınavı kazanma ihtimaliniz bile olsa temkinli olmakta fayda var , sınav gelir gider ama tavsiyem çalısmaya devam edin bir yerde mutlaka kazanırsınız
-
@unknownsoldier resmen bir ay sonraki tabloyu guzel yansitmissiniz hocam
-
@mj_23 kesinlikle katılıyorum
-
@unknownsoldier Hocam ağzina sağlık burda emin olun 64 doğrularda olup baraj 70 olacak diye ortaliğı geren sonra usulce ders calisip rakip eleyen insanlar var bunu her zaman yapıyorlar . Süreç sizin özetlediğiniz gibi işleyecektir .
-
Ya sanrılarınızı bir kenara bırakında ders çalışın.Psikolojik destekte alabilirsiniz, utanmayın bundan.
-
@mami1616 bu sekilde yapan varsa ayip ediyordur.
-
@samatta hocam geçen gün kpss grubunda bir yorum gördüm. Adam x ilini kötülüyor orda yaşanılır mı diye vs. Ben o ilden biriyim ve çocuğu tanıyorum tesadüfen yorumunu gördüm. Sonra araştırdım çocuğun puan 75 lerde ve gelmeme ihtimali olduğu için öyle atıp tutuyor.
-
48/20 ile benide listeye ekilebilir misiniz
-
Yazılı sınav için nasıl çalışmalıyız arkadaşlar. Özelikle maliye ve kompozisyon alanında nr yapmamız lazım