1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@önemli nasip artik haklisin
-
@mj_23 mesela şunu söyleyeyim son 3 alımda da birinci bile giremedi. Var gerisini sen düşün.
-
@önemli sasirmadim aslinda duzen baska
-
Yani birinciyim en iyiyim kesin girdim diye düşünme. Üstadlar çok başka şeylere bakar. Mesleğin tanımına en uygun adamı alırlar. İsterse sonuncu olsun. Kimseye ‘he’ demezler.
-
@önemli aslinda adil degil diyemeyecegim cunku her sey sinav degil en nihayetinde is taniminin gerektirdigi vasiflari saglayan adaylari almak istemeleri dogal bir hadise
-
@önemli hocam eleme sınavı birincileri mi yazılı sınav birincileri mi giremedi
-
@önemli aynı mevzu vdk içinde gecerli bence
-
@churcill 2018 agustos ta ikiside giremedi
-
@önemli geçen sene öyle olmuş. Bakalım bu sene nasıl olacak. Bu bilgiler gelecek sınavlara girecek adaylarca da kullanılacağı için faydalı oluyor. Türkiyede bu sınava giren binlerce kişi olsa da en yüksek puanı yapmış 225 kişi tarafından belirlenen bir liste. Ve eminim listenin azımsanmayacak bir kısmı bu forumu kullanıyor. Benzerlik göstermesi muhtemel. Bir şey daha var ki o da alan ortalamasının yaklaşık 3 net fazla olması Hocam. Sınavın kolaylığı zorluğu karşılaştırmasını da anlamlı kılabilecek bir veri. Her ne kadar muhasebe zor idiyse de diğer bölümler fazlasıyla kapatmış farkı. Keza gk. zordu fakat ortalama 2019la aynı kalmış. Demek gy bi o kadar kolaymış 2019a göre. Bilmiyorum 70 kişilik veri üzerinden bu kadar çıkarım yapılabilir mi?
-
Arkadaşlar öncelikle sakin olun herkes verdiği emegin karşılığını alıcak, şu saatte taban puan tahmini çok zor yapılacak en mantıklı şey ankete katılımı artırmakdır çevrenizden beyleri ögrenin ankete ekleyin
-
@mami1616 hocam geçen yıllarda taban puan konusunda sizin tahminleriniz tutuyordu şmdi sizce ne olur
-
@sessessc Hocam son 3 sinav birbine yakındi her bölümün kendi icinde bir kaç belirleyici soru oluyordu 45 46 alan ve 20 gky son siralari belirliyordu ama bu sene muhasebe konusu ciddi bir muaamma . Kpss den 93 alip muhasebeden son 7 soruyu optikten sallayana tanidiklarim var bu yuzden bu sene biraz degişik olacak . Illa bir tahmin derseniz 65 +1 65 -1 derim 68 vb rakamlar rahatlikla girer diye dusunuyorum
-
@bbn dostum analizlerin lisanstaki ekonometri dersindeki sample(örneklem) üzerinden yaptığımız yorumları hatırlattı. Gayet de tutarlı ve mantıklı analiz etmişsin. Bu sınav çok ilginç gerçekten. Muhasebe ve gk hariç herkesin netleri birbiriyle çok benzer. Muhasebede en az 10 gk’da da en az 10-11 yapan aday ciddi sapma alır gibi geliyor.
-
@mami1616 bnde size katılıyor hocam ama sanki biraz daha aşagılara da düşer diye umuyorum sınavın zorluguna güvenerek
-
@sessessc kesinlikle bencede düşecek hocam
-
@law 64-65 bandı kapatacak alan ağırlıklı
-
@law Ümidimiz bu yönde hocam.
-
Yazılı sınav için hangi kaynakları önerirsiniz
-
Arkadaşlar sınav henüz yeni oldu ama ben gelecek sayistay sınavına hazırlanmak istiyorum. Bu konuda sızin tecrübelerinize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hangi kaynaklardan ve nasıl çalışmalıyım. Ve gkgy bilgim maalesef çok kötü bu hususta ne yapabilirim. Şimdiden çok teşekkür ederim
-
70 üzeri kapatma ihtimali var mı?