1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@unknownsoldier aynen öyle....
-
Tecrübeli arkadaşlar hangi kaynakları nasış kullanacaklar yazabilir misiniz bi fikrimiz olsun en azından?
-
Bu sınava 2019 ve 2020 de kaç kişi girdi bilen var mı ?
-
@içerde14 hukuk ve ikstisat için aynı kaynakları kullanmak yeterli (uluslararası iktisat bakmak da faydalı olur). Maliyede maliye teorisi kısmında biraz ayrıntıya girilebilir, vuk ve 5018 bakmak da lazım ayriyeten. Muhasebede soru çözmek lazım, monografi tarzı gelmiyor sorular çünkü. Yani yevmiye kayıtlarını yazarak test çözülebilir (Birbiriyle ilintili sorular geliyor, geçen sene dönem sonu kaydı soruldu vergi vs.) . Kompozisyon için güncel ekonomiyle alakalı ne bulunursa okunup izlenebilir ( Atilla Yeşilada, Mahfi eğilmez, Hakan kara, Selva Demiralp vs.) Ve güncel verilere bakmak da iyi olur.
-
@ff hocam maliyede kaynak ne önerirsiniz yazılı için nurettin bilici maliye kitabı olur mu mesala yeni çıkarmış galiba
-
@ulrich Nurettin Bilici'nin kitabına bakmadım hiç. Murat ve a kadrodan bakmıştım geçen sınavda yeterli gelmişti. Maliye teorisi için themis'ten de bakabilirsiniz. Ama genel şeyler soruluyor gördüğüm kadarıyla
-
Maliye den 4t mi yoksa ismail engin mi iyidir ben de bu konuda kararsız kaldım
-
Herkes neden bu kadar sessiz ?
-
@havageymtaksim sinsi sinsi ders çalışıyoruz
-
@onuktekin Helal olsun kardeşim Allah emekleri zayi etmesin. Bende artık işten cıkınca gidip başlayayım. Gelir gelmez muamma ama boş durmaktan iyidir
-
@havageymtaksim amin inşallah Soğuyunca toplamak zor oluyor. Süreklilik önemli
-
Aynen kardeşim kolay gelsin :d
-
Elinde Mücahit Civriz'in klasik sınav soru cevapları olan var mı ? Sitesine üye olamıyorum da atabilecek olan varsa iyi olur
-
@tugceozdmr bulabilirseniz benimle de paylaşır mısınız ?
-
@tefekkür, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
@tugceozdmr bulabilirseniz benimle de paylaşır mısınız ?
Özelden yazdım hocam
-
Geçen yıl anketi ile konuyu hortlatayım. 2019 alımı ile ilgili yapılan ankete katılım hayli yüksekmiş. Ayrıca bölüm bazlı anket de yapılmış keşke öyle yapsaydık. 20 gün kaldı iyi kötü açıklanmasına ama talep olursa anketi bölüm bazlı oluşturabiliriz.
https://goo.gl/forms/z00tUQ9W0JapCUVn2
https://goo.gl/forms/VekwEFvO5Qd47Az53
Sınav 64 net ile kapattı bu arada. -
@bbn 2020 sınavı mı 64 ile kapattı?Zaten 64 veya 65 kapatır gibime geliyor bu sinav
-
@abondance_55 Evet hocam inşallah 65 üstü olmaz diye düşünüyorum.
-
Muhtemelen sayıştay ösym ye muhasebeyi biraz zorlaştır, muhasebesi zayıf adamlar yazılıda da ticaret seçip mülakata kalıyorlar dedi. Ösym muhasebe kasıp maliye ve iktisadçtı koyverdi.benim bu iki alanda 7 net artışım var,muhasebe ve hukuk aynı kalmış. Gy de 15/15
-
@Hasso 70 net üzeri bekliyorum senden