1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
26/52
Puan 97, Basarı Sırası 5 -
@jeffbezos dostum geçtin mi
-
Tam beklediğim gibi 19 a 51. Hayırlı olsun
-
220lerde olan arkadaş aramızda ise yazabilir mi doğrularını? Bu yıl 4 doğru yukarda kapattı sanırım.
-
@azy 24/44 dışardayım. 348. Üzücü oldu.
-
@azy birileri vardı 63 64 doğru ile kapatacak diyen hocam
-
50 -19 . Sıralama 151. Puan 87.96
Elhamdülillah -
@adanali01 yok o kadar düşmezdi de 66 ile bekliyordum. 4 doğru falan yukarda kapattı heralde
-
@aslankayserili hocam sayfada bana laf ediyorlardı ben 67 68 le felan kapatır dediğimde ben 20 yildir girdim diyodu benim de olmadi kısmet ne diyelim
-
@adanali01 hocam ama gerçekten bu yıl kurtlar vadisine dönüştü herşey. Guy Sayıştay vmy sırada o ne sürpriz yapacak bilen yok. Çok değişik bir yıl oldu.
-
68 doğruyla mı kapattı arkadaşlar bilen var mı ?
-
@aslankayserili bende zaten o yüzden dedim kpss çalışan ve dikatli olan adam 70 rahat yapardı zor bi sinav degildin diye neyse hayirlisinolsun kazanan arkadaslara basarilar
-
25 45 ile dışardayım sıralama 247
-
Herkese geçmiş olsun. Kazanani tebrik ederim. Kaybeden isallah bir başka mecrada, hak edeni kazanır. İkinci sınavda görüşmek dileğiyle.
Bu arada hazırladığım ankete uygun bir sonuç görünüyor. 2 - 2.5 puan ankete göre, yukarıda kapatıyordu. Öyle de oldu galiba. -
@gören alan belirleyici olmuş anlaşılan
-
19 - 51 ile 107.
-
Arkadaşlar doğrular yanlışları götürmüyordu diye biliyorum siz neden boş bıraktınız ben anlamadım bu sistemi biri açıklayabilir mi
-
İçerdeyiz çok şükür
-
@urfaspor63 maalesef hocam gecemedim kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim. Siz inşallah geçmişsinizdir üzgünüm valla
-
Baya yüksek kapatmış.