1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@Maslow for Sama filmi sorusu
-
@johnwick ha o soruda şıkları tam hatırlayamadım hocam kusura bakmayın
-
Muhasebeden çok boş bıraktınız mı arkadaşlar ona göre belirleyicişiliği olabilir yani o yüzden soruyorum
-
@Maslow estağfurullah hocam sağolun yine de
-
Bir de matematikteki saat sorusu neydi
-
@kpss1819 hocam oyle seyler oluyor hukukta cevabi eş olan soru en basit soruydu ne alakaysa amca yaptim sinav anı durumu herkeste bazi sorularda oluyor
-
@hukukcukişi aynı 2 yanlisim var biri kooparetif biri amca
-
Kolektiftir evet ama düzenleyici olup olmaması değişir, böyle bir genelleme yapılamaz. Kamulaştırma kararları birel işlemdir. Yine encümenin bazı yerlerin açılış kapanış saatlerini belirlemesi düzenleyici işlemdir. Genel bir kural getirir çünkü @dibace
-
@muzgor yanlış doğruyu götürmüyor ki salladık
-
vergide 2.derece usulsüzlük değildir sorusu vardı
işe başlama -
@muzgor benim muhasebeden yapamayip salladigim 4 soru var hocam.gerisini cozdum
-
@Amiree işe başlama, evet...
-
@hukukcukişi muhasebede 10 doğrum çıksa yazılıya kesin kalıyorumda yok işte çok kötü batırdım idari yargıya hazırlanayım derken muhasebeyi boşladım. Ama zordu da yani muhasebe bence fena değildir normalde muhasebem.
-
@strtmn vergi ile ilgilli başka hatırladığınız var mı hocam?
-
@dibace kararın tek elden alınıp alınmaması birel olmasını veya düzenleyici olmasını etkilemez. Kolektif olup olmamasında belirleyicidir bu. Örneğin tek elden alınan cb kararlarıyla yapılan atamalar birel işlemdir, yine tek elden alınan cb kararıyla yapılmış vergi muafiyet ve istisnalarında değişik yapılması düzenleyici işlemdir. Ölçü kural koyup koymadığı hocam.
-
@Marsiyal hocam gercekten zordu muhasebe bitane de salladigim tutmus iste test olunca boyle sansimiz var ama klasikte nolur boyle muhasebe gelirse bilemiyorum
-
@hukukcukişi klasik daha iyi hocam yarım puan vs alma şansımız oluyor en azından burada 90 soru 90 dk sınav anı çok sıkıntı.
-
@lafz hadi ya ben götürüyor diye boş bıraktım 7 soru muhasebeden
-
Arkadaşlar alanda ders ders cevaplar var mı. Varsa Kaçıncı sayfada ben bulamadım
-
Geçen sene 71net ile 83 puam civarı kapatmıştı bu sene düşermi 75 lere felan puan zorluk nasıl dı