2020 KPSS A KAMU YÖNETİMİ SORU VE CEVAPLARI
-
@80üstamadnnmsz, içinde söyledi: 2020 KPSS A KAMU YÖNETİMİ SORU VE CEVAPLARI
@districtgovernor birey hakkı vs diyordu orda thomas hobbes böyle bi şeyden bahsetmez onun için güvenlik gereksinimi önemlidir
Belli yanlış okumuş olabilirim ama ben bireycilik karşı bir paragraf gibi hissettim neyse hayırlısı olsun
-
@districtgovernor bu arada ben kpss 2018 de 74,5 genel kültür- genel yetenek 25 kamu yönetimi netiyle p29 da 97. Oldum puanım 86 küsur puanla. Dk günü den 90 net civarı bekliyorum bundan da 30 net civarı alırsam 95 puan alırım diye düşünüyordum ama 26-27 net gelecek gibi umudumu kaybettim
-
@districtgovernor gk-gy den 90 net civarı bekliyorum
-
@districtgovernor il ozel idaresi sekreteri degil miydi hocam soru sanirim yanlis hatirliyorum. Bi de ben ekosistem dedim ya keske cevaplari yayinlasalardi. Dadi devletli bir soru vardi. Insan merkezcilik vardi. 1876 yasamali bir şık vardi.
-
1876 yasamalı bir soru mu vardı kanun i esasiyle mi alakalı
-
@sefa-turkdonmez İNSAN MERKEZCİLİK SORUSU
NEYDİ -
@districtgovernor bu sene ben de kamudan 30 üstü net hukuk da 30 net gibi bekliyorum.. 2018de 24 nete 100lı sıralamalar gelmişti bana da
-
@Antimülakat maliye de çıkan bir soruydu
-
@Yakup-cemil ben de hukuktan 38 d 2 y bekliyorum. Kamu yönetiminden de 24 doğru falan var. Kaç gelebilir. Gk gy 70 net civarı p 29 ya da p 16 puan turleri
-
@Antimülakat basın kartı sorusu çok düşürücü soruydu . Neyse ki ilk başta doğru düşündüğümü yaptım ve cevabı değiştirmedim
-
@izzo geçen sene 37-3 hukuk 25 net kamuya 92 küsür geldi bana. iki tane kurum sınavı gördüm biri merkez göç biri rekabet ikisi de olmadı. İçişleri müfettişlik 0.6 uzmanlık 0.10 puan ile listeye giremedim maalesef. 95 üstü almayınca zor, bu sene de belki bir kaç puan üste atarım diye girdim beklediğim gibi geçmedi. Bu sistem değişmedikçe daha çok bu sınavlara gireriz ösym ye para kazandırırız. 10 kişilik alım olursa herkes kafasına göre keyfi mülakatlara başvurur gitmezse bize de sıra gelmez umarım bu sene aç gözlük edenler pek olmaz da kimsenin hakkına girilmez. İki gündür Hukukta çıkan bir soruyu tartışacaklarına bunları konuşsalar keşke
-
@hakimehanımm p30 puanınız mi 92 geldi. İl göç p30, ile alıyor mu?
-
@vasıflıişsiz ben p31 ile başvurmuştum p6-9-3032-31 bu tarz puanlar 90-93 aralığında. P30 ile başvuru yapıldı mı il göçe net hatırlamıyorum
-
@hakimehanımm p29 puan türünden 90 üstü puanlar kaç nete geliyor ve siralamalar nasıl oluyor
-
@hakimehanımm teşekkür ederim
-
@mehmet3842 tahminimce 28 nete 90 gelir
-
@hakimehanımm peki geçmiş yıllara ait sonuç falan varmı p29 puan türünde bildiğiniz
-
@mehmet3842 29 nete 89 gelmişti benim 2018 de
-
@ahmetcky hocam peki p 3 yüksek mıydı birde siralamaniz nasıl geldi acaba
-
@mehmet3842 78 puandı hocam p3 sıralama 20