2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
-
@ignoRe o soruyuda 3 öncül vardı 3 unude aldım diye hatırlıyorum. Yine oncullu bur soru daha vardı kurumsallaşma işyerinde falan diye ondada üç öncülü aldım emin degilim onlarda.
-
İlonun kuruluşu ile alakalı Versay antls varmiydi hatirliyormusunuz
-
400
8 temsilci
Arabulucu 1 ay
Cumhurbaşkanı
İşgüvenliği temsilcisi gibi bir soru
Asker 2 ay
Emzirme 120 gün
Emeklilik 56
Kaymakam
Dürüstlük
%1
Phillips
Açık işsizlik
İşyeri ingiltere
Türkiş 1952
300 gün
Ara dinlenme
Çocuk işçi çalıştırma
Hükümlü
3 ay kısa çalışma vs.
Karl marx doğa galiba bilmiyorum tam.. -
İşyerinde 1 den fazla çalışanı temsil eden başkan olması durumunda başkanı işveren seçer gibi bir şık vardı. İsaretleyen var mıdır? Yanlış olanı soruyordu ben işveren müdahil olmaz diye düşünüp bu şıkkı işaretledim.
-
@LioN böyle bi soru yoktu hocam
-
@LioN, içinde söyledi: 2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
İşyerinde 1 den fazla çalışanı temsil eden başkan olması durumunda başkanı işveren seçer gibi bir şık vardı. İsaretleyen var mıdır? Yanlış olanı soruyordu ben işveren müdahil olmaz diye düşünüp bu şıkkı işaretledim.
Bunda herkes 6 8olayını düşünmüş ben dahil ama hata yaptığımı düşünüyorum. Doğrusu ne bilmiyorum
-
@ignoRe vardı hocam 2 tane işyeri çalışan temsilcisi ile alakalı soru vardi. Biri 6 olan diğeride. İşyerinde birden fazla calisasan temsilci başkanı varsa başkanı kim sever gibi birseydi sanki.
-
@LioN engellilerle alakalı bir soru var mıydı kardeşim hatirliyomusjn
-
@LioN engellilerle alakalı bir soru var mıydı kardeşim hatirliyomusjn
Hyr yoktu
-
Çeko neden bu kadar zor oldu ki
-
@ignoRe sen bütün soruları buldun mu kardeşim bulduysan atarmisin
-
Bende sanırım bu şıkkı işaretledim . Bu sene ilk defa çeko çalıştım ama sınav zor oldu .
-
@Semihylc evet kardeşim bu sene ceko diğer senelere göre biraz değişikti. Diğer seneler kanunlardan paso soru geliyordu 4857 5510 vs bu sene daha çok genel sormuşlar gibiydi mevzuata sanki çok girmemislerdi. Bu arada o soruyu hatırladım. İşyerinde baş çalışan temsilcisi nasıl seçilir gibi birseydi. Şimdi baktım seçimle seçiliyor eşitlik olması durumunda 2 aday arasında kura cekiliyormus. Yani işverenin baş çalışan temsilcisini ataması gibi bir durum yok. Soruda hangisi yanlıştır diyordu bu şık doğru cvp olmalı.
-
@LioN eyv doğru yaptık o zaman . Garipti ben çeko kamudan daha basit bekliyordum tam tersi oldu . İnş 22.23 net bandından aşağı düşmezsem gene iyi puan alırım hukuk iyi yapmışım . Sapma oluyor değil mi ders bazında .
-
@Semihylc tabi kardeşim sapma olur hayirlisi olsun hakkımızda hatirladigin soru var mı yazdıklarımın haricinde bir 7 soru eksik kaldı.
-
@LioN soruları tam toparladın mi kardeşim
-
@Yakup-cemil 33 tane kadar kardeşim. Yani kesin olmayan sonuçlara göre tabi. Yalnız bu çeko sınavına bir biz girdik sanırım. Kimseden ses seda yok. Yarın ilan gelincede 90 ile yerimi alayım bendeciler çıkar 5'er 10'ar:)
-
@LioN bizden başka yok sanırım boşver hafta içi zaten kitapçıkları yayinlarlar
-
@LioN yerlerini alırlar arkadaşlar o 33 soruyu paylaşabilir misin? Bi bakayim onlara
-
Kesin Olmayan Cvplardır Soru hatırlama üzerine:
1-Açık işsizlik
2-300 gün
3-56 yıl
4-Anonim Şirket
5-Ahilik-timar-lonca
6-1952 Türkİş
7-Philips eğrisi
8-Askerlik fesih 2 ay
9-1 ay arabulucu
10-karl Marks doğaya yabancılaşma
11-ingiltere işyeri sendikası
12-kaymakam olmak
13-ilk iki dosyadan tamamı bağlanır
14-konjonturel fayda sendika
15-Hükümlü olmak
16-Dinlenme süresi
17-Cumhurbaskani
18-Akord ücret her işe uygulanır
19-İsveren 11 işçi 9
20-3 ay
21-Dürüstlük güven
22-Sendikal tazminat 1 yıl
23-200 çalışan 20 işçi çıkartma
24-2000 çalışandan fazla 6 çalışan temsilcisi
25-Yapisal işsizlik
26-120 gün
27-Sendika toplantı 1200 sorusu 1/3 ise 400
28-İs güvenliği uzm veya destek personeli cvp
29-Mcckland motivasyon 3 öncüllü soru
30-Pre endüstriyel toplum kölelik vs yaptım
31-Yine 3 öncüllü bir soru kurumsallaşma işyerinde falan diyordu tam anımsamıyorum.
32-Baş çalışan temsilcisi nasıl secilirle alakalı bir soru işveren atama yapar diyordu yanlış
33-Ücret garanti fonu %1 emin değilim.
Dediğim gibi kesin doğru cvplar degildir soruları anımsamak için yazıyorum. 7 soru kaldı tamamlayinda bitirelim