2020 KPSS A Grubu Hukuk Soruları ve Cevapları
-
@LioN Aynen
-
@eomer talep tasınmaz satısı için vardı. soru iflası kimin kaldırdıgıydı.
-
Merhaba arkadaşlar , geçen sene 85 puan alan kişinin yaklaşık sıralaması ve net sayısını bilen var mı rica etsem cevaplar mısınız lütfen ???
-
@ksünr gecen seneki netlere gelen puan ile bu sene ayni olmaz bu sene daha kolaydi sinav netler yukselir
-
@rabia89 ilgisi yok
-
@EsTerGon-Kalesi kolaydı
-
@rabia89 hukuk kolay olabilir fakat genel olarak kolay diyemeyiz bütünü icin
-
Arkadaşlar soru da haczi yapılan taşınır için satış isteme Süresi demiyor muydu ? Taşınırlarda haciz süresi 6 ay satış 1 yıl değil mi ?
-
@rabia89 hocam ben kolay olduğunu düşünmüyorum çoğu soruyu risk alarak çözdüm
-
Doğrudur geçen seneye göre genel olarak sınav daha kolaydı dikkat edilmesi gereken sorular vardı sadece. Dikkatli birİ geçen yıla göre daha iyi yapabilir .
-
Hukuk kolay olabilir bütün dersler kolay değildi.
-
Kitapçıklar bugün aciklanacakti ses seda yok henüz.
-
Hocam bütün dersleri çalıştım çalışıpta yapamadığım soru olursa eyer benim beceriksizliğim derim ama sınav formatını değiştirmişler açıkçası iyi salayan alır (maliye ve iktisat için geçerli)
-
Hukuk geçen sene gibi kolaydı ama diğer derslere özellikle maliye rahatlıkla 30 üstü yapılacak bir ders değil gibiydi sanki muhasebe ise sapması yüksek olcak gibi
-
Bu sene muhasebe belirleyici olacak 1.ana ders gibi. Maliye yine öyle leblebi çerez değil. İktisat tamam her sene belli bir düzeyde geliyor. Bu seneki laylaylom sana gore sevmeler guzelim diyerek çözülecek alan dersi hukuk idi. Esasen son 3 yıldır hukuk adaylara ağrı dağı eteğinde uçan güvercin olsam cano cano tadinda geliyor:) mesela ceko dersi geçen seneler kitapçığı bir açardım paso 4857 5510 6356 kanun numaraları ile başlayan sorular olur mevzuata hakimsen yapıyordun bu sene daha soyuttu fazla bu tarz soru yoktu. Muhasebe ise genel muhasebeden ziyade maliyet soslu idi işlemler oranlar formüller ağırlıklı idi. Hayırlısı olsun ne diyelim.
-
@LioN rezil kurumdan bu beklenirdi zaten hadi alanı geçtim gk gy giren adam nasil hatirlayacak
-
@ksünr ben aldım .. p48 85 sıralama 930
Hukuk 34 doğru 6 yanlış
İktisat 29 doğru 4 yanlış
Muhasebe 22 doğru 8 yanlış
Maliye 26 doğru 10 yanlış -
@Hayaller71 gk gy sinavdan 1 gün sonra aciklayabilirlerdi evet. Alanla işi yok onun.
-
@miraculumd42 Tasinirlarda haciz isteme süresi 6 ay ,2 ay içinde de satış yapılmalı yoksa haciz düşer, soruda haciz isteme süresini soruyordu sanırım.
-
@LioN diyecek çok şey varda neyse siz anladınız hocam