2020 KPSS A Grubu İktisat Soruları ve Cevapları
-
@Hayaller71 gerçi doğru ya, üst yargı durumunu unuttum bir an için emeğine sağlık dostum. Varlığa dayalı yapmıştım ben de, umarım iptal olur. Doğru yapan arkadaşlar kusura bakmasın.
-
@strtmn Sağol kardeşim inş iptal olacak cok güzelde bir savunma hazırladık bakalım nolacak
-
@Hayaller71 murat batı hocanın teminat sorusuna itirazını okudum o da çok enteresan olmuş. Edat ile bağlac anlatmış osym ye /...vergi ziyaı ile kacakcilik.../ Buradaki ile *ve mi? *veya mı? Diye sağlam gelmiş TDK referanslı şimdilik iki soru var gözüküyor. Bakalım.
-
@strtmn hakimlikte bir soru vardu kanunda edilebilir yazıyordu ösym ^edilir^ şeklinde sormuş 1 hafta önce falan iptal oldu
-
@Hayaller71 ÖSYM nin yeni tarzi bu hatalara çok gebe. Hayırlısı olsun. Emek veren herkes karşılığını alır umarım.
-
@Hayaller71 medeni hukuk sorusu mu hocam
-
@necipuysalll hmk hocam hakem sorusu
-
@strtmn hocam.teminat sorusu dediginiz iktisatta miydi hic hatirlayamadm
-
@rabia89 sanırım vergi sorusundan bahsediliyor
-
@rabia89 maliye dostum.
-
güvenilir puan hesaplama sistemi önerirmisiniz alan için
-
Arkadaşlar maliyeyi detaylı ve açık bir şekilde anlatan kurum sınavlarına yönelik bir konu anlatımı kitabı var mı önerebileceğiniz ? Çalışan bilen? Özellikle son iki yıldır maliyede çok farklı sorularla karşı karşıya geldik bu tip sorulara da haZır olabileceğimiz bir kaynak arayışındayım şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim
-
Maliyede temelim var geliştirmem gerekiyor kendimi sadece . Abdurrahman Akdoğan’ın kitabından çalışan var mı acaba , o kaynak nasıl derin mi anlatımı kolay mı sıkıcı bir kitap mı . Kafamda deli sorular 🤭