2020 KPSS A Grubu İktisat Soruları ve Cevapları
-
@çiçek Hocam şık değişikliği oluyor mu Ösym'nin sınavlarında? Heralde direk iptal edilir
-
@Gülbeşeker bencede iptal edilir
-
@keynesinvarisi ayrıntı çalışıldigina kesinlikle hemfikirim. Tuhaf olan bence dediğiniz gibi direkt görüp işaretlemede ortaya çıkıyor. Göze ilk çarpan işaretlenmiş olunca ben de hisse senedi nasıl göze çarpmadi orasını anlamamiştim. Araç olarak en biliniri ve ilk söylenen oluyordu. Bir sekilde bazi şeyler unutuluyor, sınav esnasında doğru cevap görülünce çok irdelemeden devam ediliyor bir de kaynaklarda da eksiklik olabiliyor. Ben de notumu alıyorum benimki bilmemekten kaynaklı çünkü.
-
@Gülbeşeker Hocam şık değişikliği oluyor ösym sınavlarında ancak bu soruda iki tane doğru cevap var. O nedenle direk iptal edilir.
-
reklam ileti silinmiştir
-
Sermaye piyasası sorusuna dilkecemi hazırladım başvuracak olanlar benimle iletişime geçerse sevinirim
-
Arkadaşlar arz eğrisi sorusunda tersine dönen emek arz egrisi demiş. O soruda yanlışlık yok mu. Tersine dönen emek arz eğrisini biliyoruz gayet soruyla alakası yok cevabın. Itiraz edecek olan var mı?
-
@Gülbeşeker şıklar değişiyor evet, maliyedeki sizin teminat dediğiniz soru (cevabı hepsi olacak) hangi soruydu acaba
-
@izzo dahada geçti itiraz etmek herkes niyeyse birbirinden bekliyor bisey yapmak için sizi tenzih ederek söylüyorum
-
@iyibiri vergi alacağına teminat gösterme sorusuydu yanlış hatırlamıyorsam.
-
@izzo o sorunun bir cevabı var mı hocam sizce?
-
@keynesinvarisi hocam siz hisse senedi sorusu için mi iki şık doğru dediniz yoksa maliye için mi
-
@iyibiri Hisse senedi hocam.
-
Hisse senedine itiraz eden oldu mu acaba
-
@guymağduru ben ettim ama dilekçe yarın ulasacakmis
-
@Gülbeşeker hocam ne oldu sorunun iptaline ilişkin bir gelişme var mı acaba ?
-
@ksünr Teminat sorusunu diyorsunuz değil mi?
-
@Gülbeşeker sermaye piyasası sorusuna itiraz edildi.Teminatada edilmiştir.
-
@ksünr sınavin aciklanmasiyla beraber görünüyoruz sanırım akıbetini @Hayaller71
-
@strtmn bugun ulasabilirsem degerlendirmeye alıp almadıklarini öğrenecem eğer yed yerse haber vermeleri lazım ki temyize gidebilelim bu arada benden baska 2 kisi daha başvurmuş benimki muhtelemen degerlendirmeye alınmayacak çünkü 17 sinde ulaşır dediler