KPSS A GRUBU 30 ÜSTÜ BEKLEYENLER
-
Bu sene birinci kaç net yapti acaba seviye nerelerde merak ettim .
-
@d3mir3l hocam anlmadim 79 nete 84puanmi geldi
-
@Hayaller71 hocam bence ole deil gecen senede buralar boyleydi.hatta gecen senede 2018de boyle deil dediler
-
Emektar arkadaşlar, 113,5 net Alan, gy gk 70 puan a kaç gelir. 2018 e göre baz almak lazım. Malum giren sayısı bu sene geçen seneye göre çok fazla.
-
117 alan neti ve 62 gk gy neti kaç gelir arkadaslar
-
99 alan netine gkgy 63-67 puan arasına kaç puan gelir yardımcı olur musunuz
-
https:// www. unibilgi. net /kpss/ Bu siteden hesaplayabilirsiniz 0.2 puan falan oynar en fazla
-
@Hayırlısıı 2018 kpss nin en kolay sınavıydı giren kişi sayısı olarak baz alınabilir ancak net ve puanda 2018 i baz alamayız
-
Ben bakmak istemiyorum fakat açıklanacak olanda bir hata olma ihtimali var mıdır ona göre riske atmayıp bakabilirim
-
@hakimehanımm tamamen hatalı malesef çok fazla puan geliyor
-
@Keynesin-Faizi kesinlikle bu kadar yüksek gelemez
-
@mahalkme valla hocam ben geçen senede girdim bu kadr yüksek yoktu gecmis iletiler var bakabilirsiniz hatta
-
Buraya mesaj yazmak için üye oldum aslında. Uzaktan sessiz sessiz takip ediyorum Uzun zamandır emek veriyorum fakat bir türlü istediğim başarıyı elde edemedim. Başarı gösteren arkadaşları şimdiden tebrik ederim umarım kurum sınavları da istediğiniz gibi geçer. Bol ilanlı bir yıl olur. Ben sadece nasıl çalıştığınız hakkında öneri almak istiyorum. Özel mesaj olarakta atılıyorsa buraya kalabalık yapmak istemem. Ama yazarsanız gerçekten çok sevinirim. Bu yola girdim çıkamıyorum. En azından bir kere güzel bir sonuç alayım:) Yazın lütfen taktiklerinizi..
-
@Hayaller71 ben 18 ve 19 girdim bu senekı netler 18 i hatırlattı bana her yazan min 110 sanki gecen yıl bu kadar degildi diye hatırlıyorum
-
@Keynesin-Faizi o zaman sonucu bekeleyeceksiniz. Ben geçen seneki puanım ile karşılaştırıp deneyip önerdim %100 doğru hiç bir site hesap edemez ama bu site p48 puanımı 0.2 p31 i de aynı şekilde hesapladı kimseyi yanıltmak gibi bir derdim yok
-
@ynsss4 evet katılıyorum puanlar yine 18 gibi olabilir 125 130 lu netlere ne gelecek acaba
-
@Hayaller71 2018 de birinci 145 net yaptı geçen yıl 136 bu yılda tahminim 'min 140 net olur. Dolayısıyla 125 nete 92-93 diye düşünüyorum
-
@Hayaller71 hemşo sen başta olmak üzere herkesi tebrik ederim de.
Sınava girmeyenler için zahmet olmazsa 4 ana branşın pdf'lerini buraya yükleyebilir misiniz? Ya da link verin oradan bakalım.
Sınava giremeyenler bakamıyor zira. -
@ynsss4 mantıklı analiz
-
@conqusator ben pc den baktım kaydetmedim ama telegram grubunda vardi sanki orda bulursunuz