NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
@Hayaller71 geçen seneden farkı nedir?
2019'da
gk-gy:61 net
hukuk: 34,25
iktisat: 26,75
maliye: 26
muhasebe: 27.5yapan kişi p48'den 89,4 alıp 250. olmuş.
-
@covanni farki 2019a göre biraz daha basitti yüksek yapanların sayısı hayli fazla geçmiş 2019 sınav başlığına bakarsaniz ne demek istediğimi anlarsınız
-
@müfettiş 90 in üstünde gelecegi kesin ama standart sapmaya bağli aralik değisir
-
@guymağduru ben ilk defa itiraz edecem nasıl yapılır bilmiyorum sosyal medyada kullanmadıgim için hocalar napti ne etti fikrim yok ama akslik olmazsa ben edecem ins
-
@covanni bu yıl biraz rekabet yoğun olacağa benziyor.Insanlar alim olmadığı için derse yüklendi mecburen.Gecen seneden o bantta olup netini arttiran çok insan olduğunu tahmin edebiliyorum
-
Sıralamayı bilmiyorum ama bu sene geçen senden zordu demek neye göre anlamadım. Geçen senin muhasebesi Iktisati çok daha kolaydı. Bu sene kolay
Geçen seneye göre kolay olan tek ders Maliyeydi. Dediğim gibi belki netler az puan getirir onu bilemem ama bu sene daha kolay kısmına katılmıyorum -
@covanni farkı bilmiyorum ama sonuçlar açıklanana kadar her sene 100 nete 80 puan veriyor hocam
-
@muallakta_kalan teşekkür ederim cevabınız için
-
arkadaşlar gkgy 55 alan 80 net kaç puan gelir
-
@rmznrbn 74-76 arası
-
@keynesinvarisi hocam kimse yapamıyor diye alakası yok adam 1 defa okumakla 110 net yaptim diyor bu sinav böyle bir sinav değildi oyle zekaya sahip biri burda ne işi var
-
@adanali01 Nasıl yani zekasızların yeri mi burası ?
-
@adanali01 1defa okudum 110 yaptım diyene söyleyeceğim tek şey; soruları mı aldın bir yerden? Olur. Yemeyelim birbirimizi hadi kardeşim.
-
Ben şaşırmam açıkçası. Benden daha akıllı derim benden daha iyi anlıyor derim. @strtmn
-
@keynesinvarisi hayır ama kimsede 1 defa okuyup bu sorulara 110 net yapacak kapasitede degil
-
@keynesinvarisi sıfırdan 1 kez okumayla yapacak ve şaşırmayacaksin. Neyse. Öyle olsun.
-
@müfettiş 119,75 net yapıp kaç puan geleceğini tahmin edememek oldukça üzücü bir durum olmalı sizin için
-
@keynesinvarisi aynen hocam çok zekiymiş onu Nasa ya falan almak lazım:)
-
@strtmn Niye şaşırayım hocam 100.000 tane İİBF mezunu var
-
@keynesinvarisi bişi diyeyim mi; anlıyorum Allah selamet versin.