17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@kaymakambey ne mezunu olursan emin ol "referans" herşey demek bu tarz sınavlarda.
referansın varsa sağlam şansın da var demektir -
@kaymakambey totalde kac dogrun var ki 80 nasil hesapladnz merak ettim
-
Daha önce siyasi referanslarla Kaymakamlık gibi kadrolara gelenler neredeyse devleti yıkıyorlardı. Bu sınavdan sonra da siyasi referans belirleyici olursa Allah onları bildiği gibi yapsın derim. Sen çalışmaya devam et hocam görelim mevla neyler, neylerse güzel eyler. @kaymakambey
-
referansız olmaz mı diyorsun yani ?
-
su taban netle kapatir vs diye yorumlariniza turkce dahil mi anlamadim. aydinlatirsaniz sevinirim.
-
@Harun-Resid Doğru diyorsun kardeşim Bu sistemde bizim gibilerin işi Allah'a kalmış
-
@ozan. kardeşim türkçe DAHİL 25 26 tane yaptım diyebiliyorsan mülakat gelebilir
-
@bestof92 abi turkce dahil 28-30 arasi diye dusunuyorum. yani formu su kadsr yaptim gelir mi hikayesine cevirmek istemedim ama bir an kafam karisti.
-
@ozan. Kardesim katilmiyorum gercekci olalim kendinizi kandiririz. Tecrubeli biri olarak soyluyoru. 30 netten asagisi mulakata katilamaz cevremde full yapanlar var adamlar neredeyse 2 yildir calisiyorlar 30 alti umitlenmesin bence
-
@Harun-Resid
Referans derken; bu teröristlerin okullarında okumadığına, dersanelerinde eğitim almadığına, evlerinde kalmadığına dair bir referanstan bahsediyorum.
Bu hainlerin okullarınde yetişip, evlerinde kalanlar çok iyi puan alsa bile atanmayacaktır herhalde.
Belki yaşın yanında kuru da yanacak ama temennim bu yönde. -
@meter1 su sinava 2 yil kimse calsamaz ya insanlarin umudunu kirmayin kim ful yapms en az cok guzel 10 soru vardi turkce sorularinin nasil degerlendirilecegi muamamma 30 uzeri demeyin etmeyin bizimde sagimzda solumzda iyi hazrlanan arkadaslar vardi mx 35 yapan gordum dahada 30 asan gormedim 400 kisi mulakata kalicak gecen sinavda 50 soruda 240 kisi mulakata kaldi 34 35 ile kapatti ki daha kolay bir sinavdi
-
@Antimülakat 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Ben açıklanma süresinin geçen yıla göre daha uzun süreceğini düşünüyorum. Enine boyuna güvenlik soruşturması süreçlerini yaşıyoruz. Yazılı sınavı kazananlarda listeyi yayımlamadan önce güvenlik soruşturması yapılacağını düşünüyorum. Süre uzayabilir.
Yok artik bu ne kadar hakkaniyetli.? Adam 90almis sen mulakata gelme mi diyecekelr yani
-
Görevden uzaklaştırma yerine görevden el çektirme yazdım bir sorun olur mu? Doğru mu
-
@davetsiz hocam olarak öyle olmasa da biraz puan kırpılabilir, mülakat sonrası nasıl alınmaz denilmemesi için, tabi bu benim şahsi kanaatim.
-
@meter1 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@ozan. Kardesim katilmiyorum gercekci olalim kendinizi kandiririz. Tecrubeli biri olarak soyluyoru. 30 netten asagisi mulakata katilamaz cevremde full yapanlar var adamlar neredeyse 2 yildir calisiyorlar 30 alti umitlenmesin bence
Arkadasim şu yazdigin cok gereksizdi..
Sil istersen. -
Arkadaslar dogru sayisi hesaplamaktan ziyade puan hesaplamamiz daha saglikli olacaktir.herkes emin oldugu soru puanlarini yazsa bi havuz olustursak daha ii olmazmi?
-
Ben baslatiyim hatta.anayasa idare sorulari hepsi 2.5 puandi.kabul edilebilirlik 3 puan.umarim yanls htrlmyrmdr
-
Türkçede iki tane 3 er puanlik soru vardi
Hayalperest ile diğer şehirde yaşamak
Yazim yanlislari 0.5 puan 4 soru -
@davetsiz arkadaslar burada herkes samimi dusuncelerini ortaya koyuyor beni litfen yanlis anlamayin. Sinav olmus bitmks kimsenjn umidini kirma niyetim yok. Gecen sene benim gibi bu sinava girmis degerlj arkadaslar bilirler sonuclar aciklandiginda cok kisi husrana ugradi. Samimi ve gercekci fikrim tecrumede guveniyorum 30 dogru ve sonrasi mulakata kalir. 25 dogru belki 70 barajiji gecmeye yeter ama mulakata zor. Benim beraber bj yolda oldugum 6 arkadasim full yaptilar 4 kisi biliyorum 37 dogrusu olan bu sinava 2 yil calisan onca insan var emin olun bu forumu takip eden belki 50 kisiyiz ama disarida dedigim netleri yapan cok insan var saygilarimla...
-
@meter1 kardesim nasil arkadaslarin varms oyle ilk 10 senn arkadaslar masallah