17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@ihtiyatihaciz 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
ben gidip 'un-demir-pamuk yazdım ' :)):) demir artık o an nereden aklıma geldiyse :))))
@ihtiyatihaciz 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
ben gidip 'un-demir-pamuk yazdım ' :)):) demir artık o an nereden aklıma geldiyse :))))
3siyah
Demir
Petrol
Kömür
İthal ikameci de ithal ettiğimiz -
hocam bir yerde okudum ondan öyle yazdım galiba pamuk falan kesin var biliyordum..İzmir iktisat kongresinde fazla yazsak oradan da keserler mi puan acaba ?
-
@Harun-Resid lisede yazılı kağıdı okur gibi okunmuyor çözüm yolu yok bir iki harf yanlış yarı puan verelim diye bir şey yok kendi cevap anahtarında olanı bir bir istiyorlar mesela ara seçimde ne zaman seçime gidlir cevabı çoğu kişi 90. Günden sonraki ilk pazar yapmış ana cevabı anayasada yazdığı gibi boşalmayı takip eden 90.gündem sonraki ilk pazar günü olacaktı bir çok kişi lisede ki gibi olacağını düşünüyor
-
Bence abartiliyor.O sekilde bir sinav degerlendirmesi olamaz.Sanki titizlik sinavina girdik de bir harf eksik-fazla yazildi diye 0 puan alinacak.
-
Sakin ol hacı abi. @AbuZiTTin Herkes fikrini söylüyor. Kolaylıklar
-
Madem birebir istenenin ayni olmasi gerekiyor o zaman bilgisayarlara okutulsun.Ayrica mesela TUFE sorusunda iddia ettiginiz gibi olursa hic kimse tam puan alamaz.Ya da cogu Turkce sorusunda.Cunku sablon bir cevap yok.
-
Kimse inanmaz biliyorum herkes beklediğinden düşük puan alınca görecekler geçen sene bende bu kadar olmaz diyordum ama kağıdını kontrol etmek isteyince onların cvp anahtarında kabul edilexek cvplar kabul edilmeyecek cvp lar var şimdi kızıyorsunuz bana ama kağıdınızı kontrol edince göreceksiniz geçen sene itraz eden birine sorabilirsiniz
-
@Avexer gardaşım geçen sene girdim bana inanmıyorsunuz biliyorum sınav açklanınca kitapcığı kontrol için osym ye itiraz edin bakın orda açık uçlu olunca çok kişini canı yanıyor maalesef
-
Hocam senin dediğin gibiyse biz neden yanlış yaptık diye değil de neden adalet yok diye sormalıyız. Benim kafam almıyor o şekilde puanlamayı. Tek soruda 4 şey sor adam 3 doğru 1 yanlış yazsın sende hepsini yanlış kabul et. Nerde adalet? Diğer 3 doğru ne olacak? @AbuZiTTin ayrıca inanmama gibi bir durum da yok yaparlar yani o potansiyel var ösym de.
-
----0.5
----0.5 gibi bir soruda birini doğru yapsan diğerini yanlış yapsan 0.5 alırsın bunu kastetmedim diğer tek sorularda durum bu maalesef orda cvpları okuyan 3 memur soru hazılayan hocalar okumuyor -
Anladım seni hocam fakat adil bir puanlama değil. Haksızlık olur bence
-
Sence haksızlık oluyor diye bir iki kelimesini doğru yazınca puan verirler mi
-
Hayırlısı. Açıklanır sonuçlar görürüz neler olduğunu.
-
Bu benim için de adil bir okuma şekli değildir ama; madde olarak ayrı puanlandırılmamış sorudaki yanlışlıkta sorunun üstü çiziliyor Mesela ben "pamuk İpek ve şeker" yazdım yaptığım bir yanlış yanıtladığım o sorudan puan alamayacağım anlamına geliyor.
@AbuZiTTin haklı.. -
Arkadaslar bu standart sapma olayi ne bilen varmi
-
Selam :))
-
Evet mülkiyeli Bey
nasılsınız iyi misiniz
assolistler en son çıkardığı değil mi -
@kadir_karasu alemsin )) teşekkürler iyiyim sen nasılsın
-
Şaka maka forumu baya takip eden varmış maşallah
-