17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Değerli arkadaşlarım,gördüğüm kadarı ile ilçemiz TY'de sıkıntı türemiş hemen müdahil olmak isterim.
Arkadaşlarım ben delikaymakam olarak sizin sınav stresinizi gördüm ama malesef ÖSYM iyi bir kurum olmadığından yazım hatası nedeni ile puanınız malesef bu sınavda kesililiyor fetö bu sınavda şıklarla milettin evlatlarının yerine teröristleri sınavdan geçirirken herkes kör herkes lal olmuştu şimdi güzel kardeşim a'nın üzerindeki şapka işaretini koymadıysan malesef puan alamıyorsun .... ben delikaymakam olarak sizden BİMere şikayetlerinizi yazmanızı ve muhakkak takipçisi olmanızı beklerim.umarım puana gelene kadar kimlere yıllarca çanak tutan bu ÖSYM gibi kurumsallaşamamış birimlerin ellerinden bu sınavlar alınır adil ve vatanını seven güzel insanların elinde vatan evlatlarını madur etmeyen aksine kazanmak için içine soktukları yarışta adil olarak kazanan/kazanacak olan arkadaşlarımız çıkar.
DELİKAYMAKAM -
@mülkiyeli 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Ben naylonu alıp çocuklarla kaymaya gidiyorum sizde gelin
Mülkiyeli kardeşimin sınavı çok güzel geçmiş
O zaman bu sınav gerçekten "zordu" -
......................
-
arkadaşlar az önce bi ileti gördüm çok şaşırdım.3 beyaz sorusunda ben pamuk şeker yazdım 3.yü hatırlayamadım.puan alamayacakmıyım şimdi
-
iletimi beğenmeniz puan alamayacağım anlamınamı geliyor
-
@şahbender hayir , aramiza hosgeldin demek.
-
hoşbuldum kardeşim
-
ne diyosun yazdığıma puan vermezlermi avexer
-
@M.KuruFasülye 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Yav arkadaslar ben mulki idare amirligi hizmet sinifi yerine mulki idare amirleri hizmet sinifi yazdim. Buna puan verilmeyecek mi simdi? Garip bi sinav ya bilmiyorum yani bissuru onemli konu vardi hicbirinden soru gelmedi. Garip garip yerlerden eleyici soru geldi. Soru sayisinin az olmasi sinavin olcme kalitesini kesinlikle dusuruyor.
Puan verirler kardeşim bu konuda endişe etme -
Inşallah verirler kardeşim
Ne diyelim -
ben geçen sınavı kazanmıştım.bu sınav önceki sınavla kıyaslanırsa yüzde 30 40 daha zordu.buna istinaden puanların düşeceğini söylemek istiyorum ama doğru gelmiyor.malum 2016 kpss alımları pek yapılmadı .bu sınava yüklenme oldu.tahminim yine 77 78 bandında kapatacaktır.
-
geçen 2 3 sınavların hepsini kazanıp mülakattan elenen arkadaşlarımla görüştüm.hepsi tabiri caizse patladıklarını söylediler
-
burada kendi kendime biye bunları yazıyorum onu da bilmiyorum
-
Benim sorular daha az acımasızdı değil mi arkadaşlar :)) ama bi tane Türkiye ekonomisi sorusu tutturdum
-
@şahbender @şahbender sapma oranı geçen sene %4 tü yani 240. Adayın gerçek puanı 74 tü bu sınavda benim tahminim bu oran % 8 olacak yine 78 civarı kapatacak.doğru sayısı 22 ye kadarı inebilir birinci 31 33 arası yapmıştır diye tahmin ediyorum.sınav öncesi 33 diye tahmin ediyordum şimdi Aralık bıraktım.
-
senin hesabına göre sapmasız 70 alan listeye girer yani ? doğrumu anladım?
-
@şahbender evet
-
@mülkiyeli Ben de sınavdan önce 26-27 doğrunun mülakata yeterli olacağını düşünüyordum fakat sınavı gördükten sonra 23 -24 civarı da yeterli olabilir diye düşünüyorum
-
@bestof92 sınavdan önce bende 24 demiştim.
-
23 24 24 doğru demek 60 puan demek ortalama.iyimser bi tahmin değilmi bu