17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
benim beklediğim puan 74 75 ümitlenmeli miyim sizce
-
@şahbender benimki sadece tahmin en iyisi sonuçları beklemek
-
@şahbender ümitlen bence
-
eyvallah birader.tahmini net sayısına turkçe dahil demi
-
@mülkiyeli 35 dogru yapan bir arkadasim var bence cok iyimsersinz 22 dusmesu imkanszdr zaten 20 soru ortalama calisan herkesn yapabilecegi kadar kolaydi
-
umutlarımızı eleğe çevirme yaya51 yapma etme
-
23 24 dogru cok iyimser kardesim bence. Asgari 26 27 dogru sart oda iyimser tahmin
-
@şahbender puan biraz da standart sapmayla alakalı aslında bence bu sınav açısından insan hakları ve iktisat belirleyici olacak
-
Neyse size hayırlı sonuçlar
-
banada öle geliyo.27 bile ortalama 67 puana denk gelir ki o bile düsündürüyor.en iyisi sadece doğru sayıları üzerinden konuşmak
-
Umut etmek guzel bisey ama hayal kirikligi sonra kotu olur ben kimseyi trollemiyorum 27 28 ile kapatr benm tahmnm
-
mülkiyeli kızma bize tahmin yürütüyoruz.
-
2015 te ki sınavda son mülakata kalan kişinin kaç doğrusu vardı?
-
Bence 27-28 çok
Çünkü biz gibi sağlam çalışan arkadaşların hepsi en az 2-3 soruda tongaya düşmüş gördüğüm kadarıyla -
78.9 puani vardı ama dogru sayısını bilmiyorum
-
Yok arkadaşlar kızdığım falan yok geçen sene sınavdan çıktık bi face grubu var herkes doğal olarak tahminlerini yürütüyor.millet sınavımın çok iyiydi 80 90 alırım çok yüksek kapatır.yorumları okurken donup kaldım dedim ben başka bi sınava girdim acaba demekki millet fena çalışmış helal olsun falan dedim bizede çıksa çıksa nanay çıkar dedim. Neyse sonuçlar açıklandı bu arada yüksek puan tahmini yapanlarıda not aldım. Baktım grup sayısı azalmaya başladı özelden yüksek puan tahmini yapanlara mesaj attım be yaptın diye kimi cevap vermedi kimide 60 lı 70 puanlar aldıklarını söylediler hatta biri 55 aldım dedi. Ama ben mülakata girdim.
-
22-23 iyimser,25-26 diyorsunuz ya buna türkçenin 6 sorusunu da dahil ediyor musunuz?
-
dediğni çok iyi anlıyorum.aynı duyguları bende yaşadım .milletin tahmini puanlarını gördüğümde benim mümkün değil olmaz dye düsünüyodum ama bende mülakata girdim.inşallah dediğiniz gibi 24 25 doğruyla kapatır.
-
@şahbender türkçe soruları dahil 24-25 mi?
-
bende sordum kimse cevap vermedi