17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Arkadaşlar tabiki kimseyi yanlış anlamıyorum. Ltf sizde beni yanlış anlamayın. Ben bu sınava çalışırken bu konular çok zor hepsini bu kadar zamanda nasıl ezberlenir ve nasıl çalışır diyordum. Hakikaten konular zor . Bende kendi yorumumu yapıyorum. Bana gore bu kadar zamanda bu kadar soruya kelimeler eksik de olsa doğru cevap vermek bir başarı dediğim gibi sonucu beklemeden yeni sınava çalışmaya başlıyorum. Tabiki asıl başarı hepsini geçip kaymakam olmaktır.
-
Arkadaşlar değerlendirme yaparken, sadece forumda yazan arkadaşların veya çevrenizde sınava katılmış olanların söyledikleri doğru sayısından yola çıkarak hesaplama yapmayın. Sınav kolaydı, çalışılsa çok rahat yapılırdı sözünü söyleyenlerin büyük çoğunluğu, çalışma yapmadan bu sözü ifade ettiklerine göre itibar edilebilirliğini yitiriyor. Kaymakamlık sınavı için gecesini gündüzüne katanlar olduğunu ve şu an büyük kısmının mülakat hazırlıklarına başladığını bilin. 3-4 kez mülakattan elenip yeniden bu sınava hazırlananların olduğunu unutmayın. Sadece geçtiğimiz yılda 240 kişinin mülakata kaldığını ve 60 kişinin kazandığını hesaba katarsak, kalan 180 kişiden min. 150'sinin bu sınava katıldığını da hesaba katın. Bunun dışında geçen yıl yapılan sınavı kıl payı kaçıran adayların da bu sınava da katıldığını hesaba katın. Yani demem şu ki, Kaymakamlık sınavına inanılmaz konsantre olanlar olduğunu düşünerek puan hesaplaması yapın. Sonrasında hayal kırıklığına uğramamanız için bunları yazıyorum, beni de yanlış anlamayın.
-
suan için cok erken ama bi daha ki sınav hakkında bilgisi olan varmı özellikle @paretowilfredo hocam yine bu zamanlardamı olur rutin şeklindemi işliyo ?
-
Arkadaşlar anlatım bozukluğunda 'yüzünden' kısmını 'sebebinden ' olarak düzelttim.Sizce kabul edilir mi ?
-
@marshall 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Arkadaşlar anlatım bozukluğunda 'yüzünden' kısmını 'sebebinden ' olarak düzelttim.Sizce kabul edilir mi ?
Kalbini ferah tut , puan verirler kardeşim -
@mülkiyeli EyvAllah kardeşim ,insan tereddüt ediyor çok..Özellikle sonuçları bekleme aşaması çalışma aşamasından daha beter
-
bende sebebiyle yazdım.yüzünden kelimesi sadece olumsuz anlamlar için kullanılır.sebebiyle hem olumlu hem olumsuz.kabul edecekler diye düşünüyorum
-
@mülkiyeli benim bi arkadaşım vardı 2 kez mülakattan elendi geçen yıl da 90 almıştı sanırım,iyiydi mülakattan elendi.35 yaptım dedi.hayırlısı hakkımızda
-
@paradoks aynen hayırlısı
-
@kadir_karasu bu sorunun cevabı "kişi hürriyeti ve güvenliği" yaptım. Buradaki tek olanı soruyordu.
-
@Bireysel-başvuru 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@kadir_karasu bu sorunun cevabı "kişi hürriyeti ve güvenliği" yaptım. Buradaki tek olanı soruyordu.
Hangi soru kardeşim
-
@kadir_karasu devletin görevi tarzında bir soruydu
-
Bakmayın milletin 30 35 doğru yaptıklarına geçen sene40 45 garanti diyenler mülakata bile kalmadı herkes kendi yaptığının kesin doğru olduğunu söylüyor geçen sene gruplarda 32 gibi bir doğruyla kapattığını söylemişlerdi bu sene 25 26 gibi olur büyük ihtimal sınav geçen seneye göre gerçekten zordu
-
.........................
-
Devlet denetleme KURUMU, Müki İdare Hizmetleri sınıfı vesayet yetkisi yazdım bu şekilde olduğu için burdan puan alamazsam gerçekten üzülürüm lakin kaymakamlık sınavının böyle ezbere dayalı olmasına üzülürüm neyse hayırlısı artık.
-
katılıyorum sana.bilgiden ziyade şekil puanlanıyormuş gibi oluyor.umarım okuyucular vicdanlıdırlar
-
@şahbender inan üzülüyorum bu gerçekten bu şekilde olmamalı yani şimdi ddk ya kamu denetçiliği yazana sıfır puan verecek ben tek kurul yerine kurum yazdığım için sıfır verecek bu cidden hakkaniyetli değil
-
Türkçe hariç ve kurul yerine kurum yazdım amirliği yazmadım bunları çıkarınca 57 puan mülakata umut var mı sizce
-
atana rahmet.çok güzel dedin.ya da şöyle bir durum var .un şeker sorusu.ben pamuk şeker yazdım unu hatrlayamadım boş bıraktım.dediklerine göre 0 puan alcam ordan 2 puan almam gerekirken.o 2 puan beni 100 kişi ileri taşıyabilir.ama cevaba tuz bez yazanla aynı kefede olacam.çok saçma çok
-
kaç puan bekliyorsun kardeşim