17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
benim anladığım dahil
-
@vilnius_katibi evet türkçe dahil
-
Türkçe dahil olmazsa 34 soru kalır 27 doğru yapan rekora gider. Bu sınavda daha önce bahsedildiği gibi 1 yanlış tüm cevabı götürürse puanlar çok düşer.
-
@bestof92 anladım.. 35 günü bulur açıklanması. Bakalım.
-
Ocak ayının sonuna doğru açıklanır
-
Arkadaşlar. Ben bu sene ilk defa sınava girdim. İşletme mezunuyum. Bu Fetö operasyonlari sonrası dedim bu sefer devlet bize yol açar bir cesaret ve gaz ile baş vurup 50 gün sınava çalıştım. Doğal olarak bazı konulari ve dersLeri bıraktım. İktisat, Türkçe, Tarih çalışmadım. Geri kalanlara yoğunlaştım. Eğer kelime eksiklerin den dolayı yaptığım sorular iptal olmasa 18-19 doğru olur diye beklenti var. Ben Ankara gidince burada ne işim var sanki kaymakam mi olabileceğim diye soyleniyordum. Ama gordum ki sorular kolaydı çalışınca yapılacak sorulardı. Şimdi açıklanacak puanı beklemeden yarından itibaren yeniden tüm konu ve derslere çalışmaya başlıyorum. 2017 ne olur açılır mı bilmem ama en azından A kadro icin çalışmış olurum.
-
Kaymakamlık sınav soruları hiçbir zaman Kolay değildi , çalışan herkesin yapabileceği bir sınav tipide değil bu sınav bu benim fikrim tabi.
-
Bu ileti silindi! -
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.
-
@mülkiyeli
haklısın mülkiyeli hiç bir zaman kolay değildi.
Kaymakamlık öyle bir sınavdır ki aylarca çalışıp gayret gösterenlerin zor dediği ve zorlandığı, bunun yanında kitap yüzü açmamış kişilerin aaa ne kadar da kolaymış, biraz çalışsam yapardım dediği bir sınav. Fakat zor olan zaten bu sınava oturup çalışmak , onlarca mevzuatı sıkılmadan ezberlemek. -
@fatihcqn 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Arkadaşlar. Ben bu sene ilk defa sınava girdim. İşletme mezunuyum. Bu Fetö operasyonlari sonrası dedim bu sefer devlet bize yol açar bir cesaret ve gaz ile baş vurup 50 gün sınava çalıştım. Doğal olarak bazı konulari ve dersLeri bıraktım. İktisat, Türkçe, Tarih çalışmadım. Geri kalanlara yoğunlaştım. Eğer kelime eksiklerin den dolayı yaptığım sorular iptal olmasa 18-19 doğru olur diye beklenti var. Ben Ankara gidince burada ne işim var sanki kaymakam mi olabileceğim diye soyleniyordum. Ama gordum ki sorular kolaydı çalışınca yapılacak sorulardı. Şimdi açıklanacak puanı beklemeden yarından itibaren yeniden tüm konu ve derslere çalışmaya başlıyorum. 2017 ne olur açılır mı bilmem ama en azından A kadro icin çalışmış olurum.
Kardeşim sorular emin ol kolay değildi.
Sadece lütfen yanlış anlama senin gibi henüz çalışmaya başlamış arkadaşlarımız konulara hakimiyet sağlamamış oldukları için bu şekilde düşünüyorlar.
Bence ders çalışırken bunu göz önünde bulundur acizane -
@mülkiyeli
Zaten ortalama zekaya sahip bir insan sıkı bir şekilde çalıştığında hemen hemen her sınavı yapar.Bu sınava 4. girişim. geçen sınav 89,9 alıp mülakatta elendim. Ondan önceki 2014 yılında yapılan son test sınavında da 61 doğru yaptım. Baraj 63 idi.
63 baraj olan sınav çıkışında bazı arkadaşlar konuşuyordu bu sınav çok kolaaydı baraj 70 ile filan kapatır diye. ama sonuç ortada işte.
-
İktisattan TR-ABD faiz paritesi sorusunun cevaplarını bilen var mı?
-
@president06 Ben 2 ve 0.5 yaptım ama tamamen salladım
-
@uzmanyardımcısı aynen öyle kısa ve net
-
@mülkiyeli
2015 sınavına da 6 arkadaş birlikte girdik. hepsi çok kolay olduğunu söylemişti. ben de tam tersini.Yanlış anlaşılmısın kendimi övmek için söylemiyorum. Ama hiç birisi mülakata kalamamıştı benim haricimde.
Bu sınavda da yaklaşık 10-15 soru çok kolaydı kimi koysan yapar. Malesef bazı arkadaşlar bu 10-15 soru üzerinden kolaydı yorumlarını yapıyolar..
-
Fakat sınavı geriye kalan 25-30 soruyu yapanlar kazanıyor.
Bu arada ham puan olarak 70 alan bir kişi rahatlıkla mülakata kalır diye düşünüyorum. Umarım Yanılmam
-
@uzmanyardımcısı estağfirullah niye yanlış anlayalım , dediklerine katılıyorum.
-
@uzmanyardımcısı kesinlikle katılıyorum standart sapma dahil olmadan 70 alabilenin şansı oldukça yüksek bence
-
Sohbet için teşekkürler arkadaşlar , her şey gönlünüzce olsun.